Wat wij in ruil voor onze diensten vragen? Uiteraard verwachten we dat je over de juiste diploma’s beschikt. Bovendien vinden we het belangrijk dat zorgbehoevenden een zo goed mogelijke zorg krijgen, en we verwachten dat jij hier ook naar streeft. Voldoe je aan deze eisen? Dan is het mogelijk om als verpleegkundige zzp te werken. De vereisten die onze opdrachtgevers stellen kunnen overigens wel variëren. Zo vereisen veel opdrachtgevers dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Zzp verpleegkundige gezocht?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar verpleegkundige zzp’ers? Ook dan kun je gebruik maken van het platform van Medicentraal. Ook voor opdrachtgevers is ons platform erg voordelig. Zo proberen wij onze tarieven goedkoop te houden. Bovendien maken zowel zorgspecialisten als opdrachtgevers veel gebruik van ons platform, waardoor de verschillende partijen snel met elkaar in contact kunnen nemen. Hierdoor is de kans groot dat je al snel reacties op je opdracht zal krijgen. Wil je meer weten over het plaatsen van opdrachten op het platform van Medicentraal? Bezoek dan onze pagina ik zoek een zzp’er.

Neem gerust contact met ons op

Heb jij nog vragen over het werken als zzp’er of over het plaatsen van opdrachten op ons platform? Neem dan gerust contact met ons op. Op de contactpagina vind je ons telefoonnummer. Bovendien vind je hier ook de contactgegevens van onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896