Verpleegkundige zzp

Als verpleegkundige zzp werken? Steeds meer zorgspecialisten kiezen ervoor om op zzp-basis te werken. Op deze manier ben je eigen baas en bepaal je dus ook je eigen uren. Als verpleegkundige behoud je het liefst zoveel mogelijk vrijheid. Bij Medicentraal helpen we verpleegkundige zzp’ers bij het vinden van opdrachten. Bij ons blijf je er vrij in om je eigen uren te bepalen. Je kunt er zelfs voor kiezen om via ons bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Het grootste voordeel van Medicentraal is misschien nog wel dat wij geen percentage op je factuur inhouden. Hierdoor kun je gewoon tegen je normale tarief werken. Het enige verschil is dat je via ons platform gemakkelijker de juiste verpleegkundige zzp opdrachten vindt. Veel opdrachtgevers kiezen er namelijk voor om gebruik te maken van ons platform. Ben jij benieuwd naar de voordelen die wij je te bieden hebben? Lees dan verder

Als verpleegkundige zzp werken

Wil jij als verpleegkundige op zzp-basis werken via Medicentraal? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Om te beginnen houden wij dus geen percentage op je factuur in, zoals hierboven beschreven. Op de lange termijn kan dit veel geld schelen. Doordat diverse opdrachtgevers hun opdrachten bij ons plaatsen, kom je snel aan nieuwe klussen. Je bepaalt je eigen uren en hebt dus ook de mogelijkheid om het werk bij verschillende opdrachtgevers uit te proberen. Zo kun je zelf nagaan welk werk jij het leukst vindt. Ook bieden we je bij Medicentraal de mogelijkheid om door te groeien door middel van . Op deze manier kun jij je blijven ontwikkelen. Omdat Medicentraal landelijk actief is, hebben wij opdrachten in allerlei verschillende regio’s. De kans is groot dat we ook een interessante opdracht bij jou in de buurt hebben.

Wat wij in ruil voor onze diensten vragen? Uiteraard verwachten we dat je over de juiste diploma’s beschikt. Bovendien vinden we het belangrijk dat zorgbehoevenden een zo goed mogelijke zorg krijgen, en we verwachten dat jij hier ook naar streeft. Voldoe je aan deze eisen? Dan is het mogelijk om als verpleegkundige zzp te werken. De vereisten die onze opdrachtgevers stellen kunnen overigens wel variëren. Zo vereisen veel opdrachtgevers dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Zzp verpleegkundige gezocht?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar verpleegkundige zzp’ers? Ook dan kun je gebruik maken van het platform van Medicentraal. Ook voor opdrachtgevers is ons platform erg voordelig. Zo proberen wij onze tarieven goedkoop te houden. Bovendien maken zowel zorgspecialisten als opdrachtgevers veel gebruik van ons platform, waardoor de verschillende partijen snel met elkaar in contact kunnen nemen. Hierdoor is de kans groot dat je al snel reacties op je opdracht zal krijgen. Wil je meer weten over het plaatsen van opdrachten op het platform van Medicentraal? Bezoek dan onze pagina ik zoek een zzp’er.

Neem gerust contact met ons op

Heb jij nog vragen over het werken als zzp’er of over het plaatsen van opdrachten op ons platform? Neem dan gerust contact met ons op. Op de contactpagina vind je ons telefoonnummer. Bovendien vind je hier ook de contactgegevens van onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896