Bemiddelingsbureau zzp zorg

Personeel in medische omgeving

Ben jij op zoek naar een goed bemiddelingsbureau? MediCentraal is het bemiddelingsbureau in de zorg en welzijn sector. Mede door onze kracht is het mogelijk dat zorgorganisaties meer flexibele uren kunnen inlenen. Hoe wij dit doen? Door anders te zijn dan andere uitzend- en bemiddelingsbureaus. No-nonsense en eerlijke tarieven is waar MediCentraal voor staat.

Over MediCentraal

Bij MediCentraal kan je terecht voor uitzendwerk en zzp bemiddeling. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de medische arbeidsmarkt. Zij kennen de markt en spreken de taal. DNA zit in ons bloed.

MediCentraal wil graag maatschappelijk betrokken zijn en iets teruggeven aan de maatschappij. Daarom geven wij voor ieder uur dat je werkt bij een opdrachtgever spaart deze ook WerkMiles. De opdrachtgever bepaalt aan welk goed doel (CBF erkend) hij dit bedrag wil laten toekomen.

Geen extra kosten

Jij bepaalt je eigen tarief en wij zorgen ervoor dat je wekelijks uitbetaald krijgt. Wij hebben geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes. Zo weet jij echt waar je aan toe bent bij ons als zzp’er.

Extra op vakantie

Bij MediCentraal scheelt je dat bijvoorbeeld al snel weer een hele mooie vakantie. Stel dat je 7% betaalt voor je eerdere (ten opzichte van normale betaaltermijn) uitbetaling, en dat daarnaast 4,50 euro per uur wordt ingehouden van je tarief voor je bemiddeling. Je werkt op jaarbasis 1760 uur en verdient hiermee ongeveer 52.000,- euro, dan betaal je al ruim 11.500,- euro aan je bemiddelingsbureau. Bij MediCentraal kan je dus andere dingen doen met dit geld aangezien wij je dit niet afnemen.

Ook weten wat MediCentraal voor jou kan betekenen? Of ben je geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

 • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

 • Faire tarieven

 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

 • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

 • Een op maat gemaakte aanpak

 • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN


ARNHEM

ROTTERDAM

LEIDEN

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896