Facebook Demo

MediCentraal

Uitzendbureau
685

MediCentraal is jouw uitzend-, bemiddelingsbureau in de medische sector op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detacheren en ZZP-bemiddeling. Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling.

MediCentraal

4 months 2 weeks ago

MediCentraal

MediCentraal

4 months 2 weeks ago

Bezig met het inspreken van het promotie filmpje voor MediCentraal. Thanks to Eddy en Bart!

MediCentraal

5 months 10 hours ago

MediCentraal

5 months 10 hours ago

MediCentraal

MediCentraal

5 months 10 hours ago

Navorderingen in je ZZP-contract?

Ken jij als ZZP zorgprofessional artikel 20 van de WFSV?

Regelmatig zien wij dat zorginstellingen contractueel navorderingen van de belastingdienst proberen af te schuiven op bemiddelingsbureaus en ook richting ZZP’ers in hun opgelegde contracten. Los van het feit dat dit geen nette overeenkomsten zijn, geldt voor deze geformuleerde navorderingen bij schijnzelfstandigheid (je wordt gezien als werknemer) dat deze benoemde navorderingen in strijd zijn met het dwingend recht van Artikel 20 WFSV en de bepalingen zelfs nietig zijn.

Bij MediCentraal hanteren wij geen verlegging van navorderingen en ook geen concurrentiebeding voor ZZP zorgprofessionals.

Want samen maken wij het verschil.

MediCentraal is deelnemer platform ZZP dienstverleners (een ABU initiatief)

MediCentraal

MediCentraal

5 months 3 weeks ago

Dat wil jij toch ook?

MediCentraal

MediCentraal

6 months 3 weeks ago

Wil jij ook samen bouwen aan MediCentraal? Ben jij de persoon voor onderstaande vacature van Accountmanager of weet jij iemand in je omgeving laat het weten!

https://medicentraal.nl/vacatures/accountmanager/

MediCentraal

MediCentraal

6 months 4 weeks ago

Vanaf vandaag zijn wij ook in de omgeving Almere bereikbaar om samen het verschil te maken. Jessica is je contactpersoon vanuit de Vestiging Almere. Ben jij op zoek naar leuke opdrachten als ZZP'er of wil je werken als uitzendkracht, kom je uit de omgeving Almere en ben je op zoek naar een goed uitzend-, bemiddelingsbureau? Neem dan vandaag nog contact op met Jessica Cheung 📱06-21428954 of 📧jessica@medicentraal.nl

MediCentraal

7 months 2 weeks ago

Hoeveel geld geef jij weg? Bij MediCentraal vragen wij geen bemiddelingskosten, financieringskosten, enzovoort aan ZZP zorgprofessionals. Dit kan je ruim €11.500,-* opleveren ten opzichte van andere bemiddelingsbureaus. Daarnaast betalen wij je factuur 7 dagen na factuurdatum uit, da's ook mooi meegenomen.

* Stel je tarief is € 30,- per uur en dat je 7% betaalt voor je eerdere (tov normale betaaltermijn) uitbetaling en dat daarnaast ook nog € 4,50 per uur wordt ingehouden van je tarief voor je bemiddeling. Je werkt op jaarbasis 1760 uur en verdient hiermee ongeveer € 52.000,- , dan betaal je al ruim € 11.500,- aan je bureau!!!

MediCentraal

MediCentraal

9 months 1 week ago

Kom jij ook het verschil maken? Wij vragen geen bemiddelingskosten, vroegtijdige betalingskosten, administratiekosten, enz. aan ZZP zorgprofessionals, lees verder wat dit voor jou betekent.

Stel dat je 7% betaalt voor je eerdere (tov normale betaaltermijn) uitbetaling en dat daarnaast 4,50- euro per uur wordt ingehouden van je tarief voor je bemiddeling. Je werkt op jaarbasis 1760 uur en verdient hiermee ongeveer 52.000,- euro, dan betaal je al ruim 11.500,- euro aan je bureau!!! Dat is dus voor jou als zorgprofessional snel verdient waar jezelf iets leuks voor kan doen aangezien wij dit niet aan je berekenen.
(berekening is op basis van een fictief tarief).

Wij zijn MediCentraal het toonaangevende persoonlijke uitzend-, en bemiddelingsbureau in de medische-, zorg en welzijn sector met vestigingen in Utrecht/ Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Arnhem/ Nijmegen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact op met de vestiging in je buurt.

Bij ons staat dienstbaarheid en tevredenheid Centraal. Samen zoeken wij voor jou naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Samen maken wij het verschil.

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag flexibel of vast werken wanneer het jou uitkomt, kies dan  voor MediCentraal.

Privacy policy

 

 

Onze backoffice en verloning wordt verzorgd door Paytra. Zij hanteren de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd.

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972