Facebook Demo

MediCentraal

4 days 19 hours ago

ZorgRidder - een initiatief van MediCentraal - zet zorgprofessionals in de spotlight. Want ZorgRidders verdienen extra waardering voor de geleverde zorg aan cliënten, patiënten en zorgbehoevenden in coronatijd.
MediCentraal heeft daarom een speciale oorkonde laten maken. Deze is vandaag verstuurd naar zorgprofessionals die afgelopen jaar met hart en ziel in de zorg hebben gewerkt.
Persoonlijke aandacht, zo zorgen we samen voor het verschil. #zorgridder #zorgprofessional #medicentraal #clienten #zorginstelling #zzper #coronatijd #zorgverlener #zorgenwelzijn #zorgsector #zorgopdrachten #zzp #waardering

MediCentraal

1 week 3 days ago

Leuk je te kunnen mededelen dat MediCentraal er weer een nieuwe klant bij heeft waar jij jouw zorgkwaliteiten kunt inzetten! Dit keer in Boxmeer! Zij zijn op zoek naar meerdere gedreven en enthousiaste Verzorgende IG en Verpleegkundige, voor een langdurige opdracht van mei tot oktober.

Wil je meer weten of heb je interesse? Graag komen wij in contact met jou! Dat kan via sollicitatie@medicentraal.nl of bel ons!

#zorgprofessional #zzp #werkenindezorg #zorgopdrachten #zorgdiensten #nieuweuitdaging

MediCentraal

2 weeks 3 days ago

Wist je dat MediCentraal de wekelijkse betaling aan zorgprofessionals nu doet op donderdag 1 april? Want sommige banken zijn dicht op Goede Vrijdag en zo voorkomen we een vertraging in betaling van gewerkte uren bij "onze" zzp'ers. Wel zo fijn toch? En nee, het is geen 1 april grap.

Waar andere bemiddelingsbureaus al snel 8% voorfinancieringskosten op de totaalfactuur in rekening brengen, hanteert MediCentraal geen kosten voor zzp'ers, ook niet op de wekelijkse uitbetaling! Zo zorgen wij er voor dat zorgprofessionals de factuur snel en netjes uitbetaald krijgen, deze week zelfs een dag eerder. Samen zorgen we voor het verschil. Fijne Paasdagen gewenst!
PS wil jij werken als ZZP'er voor boeiende opdrachten in de zorg? Schrijf je dan snel en gratis in via www.medicentraal.nl
#zorgprofessional #zzp #werkenindezorg #1april2021 #zorgelozebetaling #pasen #zorgopdrachten #zorgdiensten

MediCentraal

2 weeks 4 days ago

Heb jij behoefte aan Zelfstandige ZorgProfessionals in de zomermaanden bij jouw zorginstelling? Neem dan snel contact met ons op via 020-2614896. Wij helpen je persoonlijk bij het vinden van passende mogelijkheden om opdrachten in te vullen.
Samen zorgen we voor het verschil.

PS ben jij een zorgprofessional en wil jij werken op boeiende opdrachten bij zorginstellingen? Kijk dan op www.medicentraal.nl naar de mogelijkheden.

MediCentraal

2 weeks 6 days ago

Invoering verplichte AOV voor zzp'ers 'gaat nog jaren duren'.
Hoe kijk jij hier tegenaan?

radar.avrotros.nl/nieuws/item/invoering-verplichte-aov-voor-zzpers-gaat-nog-jaren-duren/?fbclid=IwAR3WhpblZ4a_oAs2szp2r2vnqihKINc7yEUKl1oTcPUCR8Rbxrg1-dn7ZF0

MediCentraal

1 month 1 week ago

Op deze internationale vrouwendag staan alle vrouwen Centraal. Dank voor jullie inzet, aandacht en liefde!

MediCentraal

1 month 2 weeks ago

Een welgemeend compliment aan al "onze" Zelfstandige ZorgProfessionals (ZZP). Volop inzet en elke dag hart voor de zorg, dank jullie wel!
Samen zorgen we voor het verschil #dagvanhetcompliment #zorgprofessionals #zzp #zorgpersoneel #werkenindezorg #verpleegkunidge #verzorgendeIG #helpende

MediCentraal

2 months 1 week ago

Hoe verging het jou vandaag om naar het werk te gaan? Want onze zorgverlening gaat door, ondanks de barre weersomstandigheden. Extra veel succes gewenst de komende dagen.👍

MediCentraal

2 months 1 week ago

Heb jij (al) ervaring met zorgrobots zoals Pepper in dit filmpje?

MediCentraal

2 months 2 weeks ago

"Zorgthuisnl wil snellere vaccinatie zorgmedewerkers"
Wat vind jij van deze stelling?
www.skipr.nl/nieuws/zorgthuisnl-wil-snellere-vaccinatie-zorgmedewerkers/

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896