Zorgopdrachten voor ZZP'ers

Zoek jij als ZZP'er een nieuwe uitdagende zorgopdracht? MediCentraal zorgt ervoor! Bekijk nu de nieuwste opdrachten of schrijf je direct in.

Zorgpersoneel nodig?

U heeft op korte termijn flexibel zorgpersoneel nodig? Wij plaatsen zelfstandige zorgprofessionals voor de continuïteit van uw zorginstelling.

Ook voor bijscholing

Ontwikkel jezelf én verdien accreditatiepunten met onze bijscholing Zorg en Welzijn. 169 modules verdeeld over 7 thema's voor € 99,95.

ZZP bemiddeling in de zorg

Of je nu wilt werken als ZZP'er in de zorg, of juist op zoek bent naar flexibele inhuur van zorgpersoneel: MediCentraal zorgt ervoor!

MediCentraal bemiddelt tussen zorgprofessionals (ZZP) en zorginstellingen. Dit doen wij voor o.a. ziekenhuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, privéklinieken en gehandicaptenzorg (ggz). Dankzij onze jarenlange ervaring en contacten in de zorg, blinken wij uit in de perfecte match. Dit doen wij snel, maar ook tegen eerlijke tarieven.

Zorgpersoneel nodig? MediCentraal zorgt ervoor!

ZZP Zorg bemiddelingsbureau

Voor ZZP'ers

MediCentraal is hét bemiddelingsbureau dat luistert naar jouw wensen. Altijd vind je bij ons boeiende opdrachten en word je wekelijkse uitbetaald. Schrijf je nu in bij MediCentraal, de betrouwbare zorgbemiddelaar voor ZZP'ers met jarenlange ervaring  en uitstekende reputatie. 

Voor zorginstellingen

Per direct deskundig zorgpersoneel nodig? Medicentraal heeft gekwalificeerde zorgprofessionals die wij snel kunnen plaatsen binnen uw team. Onze ZZP'ers zijn gewend om zich snel aan passen waardoor ze direct operationeel zijn. Uiteraard tegen gunstige tarieven.

Bemiddeling voor zorginstellingen

Professionele bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zelfstandige zorgprofessionals (ZZP'er in de zorg) nodig? Dat is het specialisme van MediCentraal. Wij helpen bij de continuïteit van zorg bij tientallen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, woonvormen voor gehandicapten, dagbesteding, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Zowel korte als langdurige opdrachten. Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief, zowel voor zorginstellingen en zelfstandig zorgprofessionals. Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor kwalitatieve bemiddeling van zelfstandig zorgprofessionals.

Na persoonlijk contact over specifieke wensen en mogelijkheden, wordt een voorstel op maat gemaakt. Heldere werkafspraken, zonder gedoe over de Wet WAB. Onze ervaren recruiters en planners gaan dan aan de slag en maken de juiste match naar aanleiding van de gevraagde competenties. Een succesvolle samenwerking creëren wij door middel  van vaste contactpersonen en een no-nonsense aanpak.

Hét bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

ZZP’ers in de zorg met de juiste kwalificaties en opleiding noemen wij Zelfstandige Zorg Professionals. Inschrijven voor opdrachten is bij ons kosteloos. Na een persoonlijke intake ontvang je regelmatig updates over relevante opdrachten, die je via je planner, app of email kunt accepteren. Heb je vragen over opdrachten of over het ondernemen? Wij bieden ondersteuning en uitleg over wettelijke, juridische en administratieve aspecten. Last but not least: jouw factuur wordt wekelijks betaald. Dat wil jij toch ook?

Recruiters, planners en collega’s van administratie spreken de taal van de zorg. Zij weten als geen ander wat belangrijk is in het ZZP-ondernemerschap. Zorgen en ondernemen zit in ons DNA. Zo zorgen we samen voor het verschil.

Zorginstellingen werken graag samen met MediCentraal. Zij geven een hoge waardering voor de betrouwbaarheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Dat is ook de reden dat er een ruim en actueel aanbod van zorgopdrachten beschikbaar is, zowel bij intra- en extramurale zorginstellingen. Met een variatie in dag, avond/nacht en weekenddiensten voor korte en langdurige opdrachten.

Door de jarenlange ervaring in de bemiddeling van gekwalificeerd zorgpersoneel, wordt MediCentraal "Hét bemiddelingsbureau voor Zelfstandig Zorg Professionals" genoemd (ZZP in de zorg). Centraal staan de (medische) zorg en hoge kwaliteit met een aantrekkelijk tarief. MediCentraal is lid van I-ZO en staat zo borg voor toepassing van de juiste wet- en regelgeving door intermediairs.

GEACCREDITEERDE BIJSCHOLING VOOR € 99,95 | 169 MODULES

Houd je kennis up-to-date met onze online bijscholing voor zorgpersoneel. 169 geaccrediteerde e-learningmodules in 1 pakket voor slechts € 99,95.

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Raak geïnspireerd!

Werken in de zorg zit vol verrassingen. Hier vindt je een groeiend aantal cases van zowel zorgprofessionals, recruiters, planners en zorginstellingen. Laat je inspireren door de ervaringen en verhalen. En ervaar zelf hoe we bij MediCentraal SAMEN het verschil in de zorg maken.

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.