Zoek opdracht

Categorie

Zorgbegeleider zzp

Als zorgbegeleider zzp ben je in staat om met verschillende doelgroepen te werken, waaronder bejaarden, daklozen, mensen met psychische klachten en asielzoekers. Als zorgbegeleider zzp ondersteun je deze mensen bij hun dagelijkse bezigheden en overige activiteiten. Wat de werkzaamheden van de zorgbegeleider zzp precies zijn, is sterk afhankelijk van welke opdracht(en) je aanneemt. Als zzp’er ben je hier natuurlijk helemaal vrij in. Ben jij als zorgbegeleider en zzp’er op zoek naar nieuwe klussen? Maak dan gebruik van het platform van Medicentraal.

Als begeleider in de zorg werken via Medicentraal

Medicentraal is een bemiddelingsbureau, speciaal voor zorgspecialisten en opdrachtgevers binnen de zorg. Wij helpen specialisten en opdrachtgevers om snel met elkaar in contact te komen. Wij maken het voor de zzp begeleider in de zorg gemakkelijk om nieuwe opdrachten te vinden. Het voordeel van Medicentraal is dat wij geen percentage op de factuur inhouden. Jij kunt dus gewoon voor je reguliere tarief aan de slag. Dit kan je op de lange termijn veel geld schelen. Bij Medicentraal bieden we je overigens nog meer voordelen. Zo worden je facturen wekelijks betaald en krijg je de mogelijkheid om relevante nascholingen te volgen. Zodoende kun jij je als begeleider in de zorg blijven ontwikkelen. Veel opdrachtgevers maken gebruik van ons platform, waardoor je meerdere interessante opdrachten kunt aannemen. Je vult je eigen uren in en kunt dus verschillende opdrachten uitproberen.

Wil jij via Medicentraal werken?

Lijkt het jou wel iets om via Medicentraal als zorgbegeleider zzp aan de slag te gaan? Dan verwachten we uiteraard dat je over de juiste diploma’s beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je een VOG kunt overhandigen. Voldoe je aan deze vereisten? Dan is het vast en zeker mogelijk om via ons platform aan nieuwe opdrachten te komen. Wel kunnen de exacte vereisten per opdrachtgever verschillen. Zo vereisen veel opdrachtgevers dat je in het bezit bent van rijbewijs B. Wij werken samen met opdrachtgevers uit verschillende regio’s, waardoor er hoogstwaarschijnlijk ook opdrachten bij jou in de buurt te vinden zijn.

Heb jij opdrachten voor de zorgbegeleider zzp?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een zorgbegeleider zzp? Wij maken het gemakkelijk om een begeleider in de zorg te vinden. Zowel zzp’ers als opdrachtgevers maken veel gebruik van ons platform. Hierdoor wordt het ook voor jou als opdrachtgever eenvoudig om met een zorgbegeleider in contact te komen. De kans is groot dat je al kort na het plaatsen reacties op je opdracht krijgt. Wij proberen de tarieven zo gunstig mogelijk te houden. Bij Medicentraal mikken we altijd op een langdurige samenwerking.

Heb jij nog vragen?

Wil jij als zorgbegeleider zzp aan de slag en heb je nog vragen voor ons? Of wil je juist een opdracht plaatsen en heb je nog vragen over het platform? In beide gevallen kun je contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en de contactgegevens van verschillende specialisten. Wij geven je graag meer informatie. Voor meer informatie kun je ook op de pagina’s ik zoek een zzp’er of ik ben zzp’er terecht.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896