Zoek opdracht

Categorie

Zzp helpende

Ben jij als zzp helpende op zoek naar nieuwe klussen? Als zzp helpende zorgverlener heb je een mbo niveau 2 opleiding afgerond. Je streeft ernaar om mensen zo goed mogelijk te helpen en bent in staat om een VOG te overhandigen. Herken jij je hierin? Dan vind je op het platform van Medicentraal vast en zeker interessante klussen. Medicentraal is een bemiddelingsbureau dat zzp’ers in de zorg helpt om interessante opdrachten te vinden. Veel opdrachtgevers kiezen ervoor om hun opdrachten op ons platform te plaatsen. Daardoor wordt het gemakkelijk om snel een nieuwe opdracht binnen te halen.

Wat bieden wij jou als zzp helpende zorg?

Als zzp helpende in de zorg bieden wij je bij Medicentraal gunstige voorwaarden. Als bemiddelingsplatform houden wij geen percentage in op je factuur. Wanneer je dit vergelijkt met andere bemiddelingsbureaus kan dit je veel geld schelen. Bij Medicentraal kun je gewoon je normale tarief hanteren, een tarief dat jij zelf bepaalt. Bovendien bepaal je als zzp helpende in de zorg ook zelf hoeveel uur je werkt. Indien gewenst kun je er zelfs voor kiezen om je tijd over verschillende opdrachtgevers te verdelen. Zo kun je ook voor jezelf bepalen welke klussen jij binnen de zorg het meest interessant vindt. Medicentraal zorgt ervoor dat je facturen wekelijks betaald worden. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om nascholingscursussen te volgen. Doordat wij je dergelijke cursussen aanbieden, kun jij je persoonlijk blijven ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou als zzp helpende?

Zou jij als zzp helpende graag aan de slag gaan via Medicentraal? Mits je in het bezit bent van de juiste papieren en een VOG hebt, is de kans groot dat je via ons aan nieuwe opdrachten kunt komen. Wél kunnen de vereisten die verschillende zorginstellingen stellen verschillen. Zo vragen veel opdrachtgevers bijvoorbeeld om een autorijbewijs. Wil je meer weten over werken als zzp’er via Medicentraal? Bezoek dan de pagina ik ben zzp’er. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Heb jij zelf zzp opdrachten helpende?

Ben jij als opdrachtgever nog op zoek naar een zzp helpende? Ook dan is Medicentraal het ideale platform voor jou. Veel zzp’ers kiezen ervoor om via ons platform aan nieuwe opdrachten te komen. De kans op een snelle reactie is bij ons dan ook erg groot. Bovendien streven we bij Medicentraal altijd naar een langere samenwerking. Om dit te bewerkstelligen, bieden we ook opdrachtgevers erg gunstige voorwaarden. Zo proberen we de tarieven ook zo goedkoop mogelijk te houden. Ben jij benieuwd welke voordelen we jou als opdrachtgever te bieden hebben? Bezoek dan eens onze pagina ik zoek een zzp’er.

Hulp of advies nodig?

Heb jij nog vragen over onze diensten of ons platform? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je als zzp helpende advies nodig hebt, staan onze specialisten voor je klaar. Op onze contactpagina vind je onze contactgegevens. Bovendien vind je hier behalve ons bedrijfstelefoonnummer ook de contactgegevens van onze specialisten. Wij helpen je graag aan nieuwe opdrachten, of in het geval van opdrachtgevers, aan geschikte zzp’ers.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896