Zoek opdracht

Categorie

Zzp verzorgende IG

Als zzp verzorgende IG werken? IG staat voor individuele gezondheidszorg. Verzorgende IG zzp’ers hebben een mbo niveau 3 opleiding afgerond. Als specialist in de zorg werk je in de gehandicaptenzorg, de thuiszorg, verpleging, geestelijke gezondheidszorg, kraamzorg of in de ouderenzorg. Als zzp verpleegkundige opdrachten binnenhalen hoeft niet lastig te zijn, mits je weet waar je moet zoeken. Dat is waarvoor het platform van Medicentraal bedoeld is. Wij bieden verzorgende IG zzp’ers gunstige voorwaarden. Zo houden wij geen percentage op je facturen in, waardoor je tegen je normale tarief kunt blijven werken. Veel opdrachtgevers maken gebruik van ons platform, waardoor je snel als zzp verzorgende IG aan de slag kunt. Ook kun je hierdoor verschillende opdrachten aannemen en voor jezelf bepalen welke opdrachten jij het leukst vindt.

Als jij ervaring in de zorg hebt en over de juiste diploma’s beschikt, kun je binnen no-time klussen binnenhalen via ons platform. Wél verwachten we dat je professioneel te werk gaat, de juiste zorg krijgt bij ons immers de hoogste prioriteit. Denk jij hier hetzelfde over? Dan raden wij je aan om de opdrachten op ons platform eens te bekijken.

Voor verzorgende IG zzp’ers in verschillende regio’s

Medicentraal is landelijk actief. Wil jij als zzp verzorgende IG via ons werken? Dan is de kans groot dat we ook geschikte opdrachten bij jou in de regio hebben! Zo hebben we onder andere veel opdrachten voor zzp zorg in Amsterdam en zzp zorg in Rotterdam. Wil jij graag in een andere regio aan het werk? Kies dan een regio op onze pagina met zorgopdrachten. Wil jij meer weten over het werken als zzp’er via Medicentraal? Bezoek dan de pagina ik ben zzp’er.

Zzp verpleegkundige worden?

Om zzp verpleegkundige te worden, dien je de juiste opleidingen afgerond te hebben. Zo heb je als zzp verzorgende IG een mbo niveau 3 diploma nodig. Ben jij in het bezit van een diploma en wil jij je als zorgmedewerker blijven ontwikkelen? Bij Medicentraal bieden we zorgspecialisten de kans om relevante opleidingen te volgen. Zodoende kun jij jezelf verder blijven ontwikkelen en je regelmatig laten bijscholen.

Een zzp verpleegkundige inhuren

Ben je als opdrachtgever op zoek naar een zzp verpleegkundige? Ook dan ben je bij Medicentraal aan het juiste adres. Wij bieden zowel opdrachtgever als zzp’er gunstige voorwaarden. Zo proberen wij ook de kosten voor opdrachtgevers laag te houden. Plaats je een opdracht op ons platform, dan is de kans groot dat je binnen een mum van tijd reacties krijgt. Ben je op zoek naar een zzp’er en wil je meer weten over onze dienstverlening? Bezoek hiervoor dan de pagina ik zoek een zzp’er. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je een opdracht bij ons wilt plaatsen.

Vragen over onze dienstverlening?

Heb jij nog vragen over ons platform? Of wil je graag meer weten over het werken als zzp’er? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je vervolgens graag verder. Op de contactpagina vind je ons telefoonnummer en de e-mailadressen van onze specialisten.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896