Zoek opdracht

Categorie

Freelance opdrachten zorg

Ben jij op zoek naar freelance opdrachten zorg? Als freelancer ben je er vrij in om je eigen tarief te bepalen. Bovendien bepaal je ook zelf hoeveel uren je maakt. Werken als zzp’er brengt dus veel voordelen met zich mee. Als freelancer moet je echter ook zelf op zoek gaan naar geschikte opdrachten. In principe hoeft dit geen probleem te vormen, binnen de zorg ligt het werk namelijk voor het oprapen. Wél is het belangrijk dat je goed weet waar je moet zoeken. Medicentraal maakt het gemakkelijk om snel aan nieuwe freelance opdrachten zorg te komen. Hierdoor kun jij binnen no-time aan de slag!

Over Medicentraal

Medicentraal is een bemiddelingsbureau voor freelance opdrachten in de zorg. Wij helpen zzp’er en opdrachtgever om met elkaar in contact te komen. Werken via Medicentraal kent verschillende voordelen ten opzichte van het werken via andere bemiddelingsbureaus. Zo houden wij bijvoorbeeld geen percentage op je factuur in. Jij behoudt dan ook de vrijheden die het werken als freelancer juist zo aantrekkelijk maken. Oftewel, je blijft je eigen uren en tarief bepalen. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om relevante en interessante cursussen te volgen. Op deze manier kun jij je als freelancer goed blijven ontwikkelen.

Medicentraal wordt landelijk door opdrachtgevers gebruikt. De kans is dan ook ontzettend groot dat je via ons ook opdrachten bij jou in de regio kunt vinden. Benieuwd naar het aanbod in jouw regio? Op de pagina zzp zorg opdrachten, kun je filteren op basis van locatie.

Kom jij in aanmerking voor onze freelance opdrachten zorg?

Als bemiddelingsbureau proberen wij alle zorgspecialisten die contact met ons opnemen aan nieuwe zorgopdrachten te helpen. Het is dan uiteraard wel van belang dat je de cliënten ook de beste zorg kunt verlenen. Samen met de zorgspecialisten en opdrachtgevers binnen de zorg is het einddoel immers om een zo’n goed mogelijke zorg te verlenen. Het is dan ook van belang dat je over de juiste diploma’s beschikt. Bovendien gaan we ervanuit dat je een VOG kunt overhandigen. Als je aan deze vereisten voldoet, kun je gebruik maken van ons platform. Houd er wel rekening mee dat opdrachtgevers nog additionele vereisten kunnen stellen.

Heb jij zelf opdrachten voor freelancers?

Ook voor opdrachtgevers is Medicentraal een interessant platform. Doordat ons platform door zowel zorgspecialisten als opdrachtgevers gevonden wordt, komen jij als opdrachtgever en de zorgspecialisten snel met elkaar in contact. Bovendien zijn wij vooral op zoek naar langdurige samenwerkingen. Om deze reden proberen wij je gunstige voorwaarden te bieden, in de vorm van lage tarieven onder andere. Wil jij zo snel mogelijk opdrachten op ons platform kunnen plaatsen? Bezoek dan de pagina ik zoek een zzp’er.

Meer weten?

Wil jij als freelancer graag meer weten over Medicentraal of over een van onze opdrachten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als opdrachtgever helpen we je uiteraard graag verder. Indien je vragen hebt, of advies wilt, kun je ons bereiken via ons centrale telefoonnummer. Deze vind je op de contactpagina. Overigens vind je hier ook de contactgegevens van onze specialisten.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896