Medisch Uitzendbureau

Personeel in medische omgeving

MediCentraal is het medisch uitzendbureau in de medische zorg en welzijnssector. Mede door onze kracht is het mogelijk dat zorgorganisaties meer flexibele uren kunnen inlenen. Hoe wij dit doen? Door anders te zijn dan andere bemiddelings-, uitzendbureaus, no-nonsense en eerlijke tarieven. Zorg zit in ons DNA, wij spreken de taal, kennen de markt en weten wat belangrijk is binnen de bemiddeling van zorgpersoneel.

Over MediCentraal

Zorg zit in ons DNA. Wij houden van openheid, eerlijkheid en transparantie. Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsmarkt. Wij zijn altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen.

Wij hebben zowel zorg alsook andere medische vacatures. Jij en de opdrachtgeven staan bij ons centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Zzp’er in de zorg

Steeds meer zorgverleners kiezen voor het ondernemerschap. De vrijheid die je als zzp’er in de zorg hebt, kent steeds meer populariteit. Je kunt zelf je richting bepalen in het indelen van jouw werktijden. Hierdoor bepaal je dus zelf wanneer je vrij bent, zo heb je meer afwisseling van opdrachten en minder bureaucratie. Een ander groot voordeel voor zzp’ers in de zorg is dat zorg verleend kan worden op de manier die jij prettig vindt.

Geen extra kosten

Jij bepaalt je eigen tarief en wij zorgen ervoor dat je wekelijks uitbetaald krijgt. Wij hebben geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten of administratievergoeding. Zo weet jij echt waar je aan toe bent bij ons als zzp’er.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!

Wij staan voor:

  • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

  • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

  • Faire tarieven

  • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

  • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

  • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

  • Een op maat gemaakte aanpak

  • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN

ARNHEM


ROTTERDAM

LEIDEN

ALMERE

COMING SOON

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972