MediCentraal

hét Zelfstandig Zorg Professional Bemiddelingsbureau voor jouw organisatieWij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon
 • Betaalbare zorgprofessional bemiddeling
 • Zéér aantrekkelijke vaste tarieven
 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit
 • Ervaring in de zorg en welzijn bemiddeling
 • Een op maat gemaakte ondersteuning
 • Duidelijke afspraken
 • Administratieve ontzorging

Maak nu een afspraak:

  MediCentraal

  hét Zelfstandig Zorg Professional Bemiddelingsbureau voor jouw zorgorganisatie

  Wij staan voor:

  • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon
  • Betaalbare zorgprofessional bemiddeling
  • Zéér aantrekkelijke vaste tarieven
  • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit
  • Ervaring in de zorg en welzijn bemiddeling
  • Een op maat gemaakte ondersteuning
  • Duidelijke afspraken
  • Administratieve ontzorging

  Samen zorgen voor betaalbare zorg. Doe mee en maak samen het verschil om maatschappelijk verantwoord flexibel Zelfstandige Zorg Professionals in te huren.

  Wanneer het gaat om ZZP bemiddeling wil je als organisatie natuurlijk kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hanteren vaste tarieven, zo weet je als zorgorganisatie altijd welk tarief van toepassing is en varieert het tarief van de ZZP-er niet continue. Wij ontzorgen jullie zorgorganisatie met de administratie rondom de Zelfstandig Zorg Professional, zo zorgen wij ook voor de betaling aan de ZZP’er. Daarnaast heb je geen gedoe rondom de Wet WAB (aanzegtermijn et cetera) met de inhuur van een Zelfstandig Zorg Professional via MediCentraal .

  MediCentraal is dan ook ontstaan vanuit de overtuiging dat bemiddeling in de zorg betaalbaar moet zijn voor jullie zorgorganisatie door doelmatiger en effectiever samen te werken middels de inzet van flexibel gekwalificeerde zorgprofessionals.

  Vanuit deze overtuiging staan wij voor een langdurige betrouwbare samenwerking en hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Betaalbaarheid en kwaliteit met een persoonlijke touch staan bij ons Centraal. Jullie zorgorganisatie kan hierdoor langer met het beschikbare budget zorgprofessionals inhuren (t.o.v. duurdere bureaus). Zo wordt jullie personeel alsmede jullie budget niet volledig belast. Hoe wij dit doen? Door no-nonsense te werk te gaan, geen dure overhead kosten, geen lease auto’s voor zorgprofessionals en een open, eerlijke en transparante samenwerking te bieden.

  Onze medewerkers hebben toewijding en ervaring binnen de arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn sector, de thuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ-instellingen en binnen andere medische sectoren. Zij kennen de markt, zijn oplossingsgericht, komen uit de medische-, zorgwereld en spreken daardoor jullie taal. Onze slogan is dan niet voor niets; “want zorg zit in ons DNA”. MediCentraal, al meerdere jaren actief in de zorg en welzijn sector, ontzorgt jullie onder andere doordat wij alles betreffende de benodigde documenten in de map van de zorgprofessionals bij houden en voor jullie administratief de juiste documenten opstellen.

  Met het professionele team van enthousiast en gemotiveerd flexibel Zelfstandige Zorgprofessionals zorgen wij daarnaast voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Wij denken mee in mogelijkheden en oplossingen. Jullie mogen van ons verwachten dat wij, vanuit het centrale oogpunt, met een op maat gemaakte aanpak aan de hand van jullie vraag aan de slag gaan.

  Zorgprofessionals kunnen bij MediCentraal gemakkelijk hun vaardigheden bijhouden middels de MediCentraal Academy. Wanneer jullie zorgorganisatie kiest om via MediCentraal Zelfstandig Zorgprofessionals in te huren dan gaan wij aan de slag met jullie vraag en houden onze planners en recruiters regelmatig contact met jullie organisatie om de voortgang te bespreken. Wij kijken naar de juiste Zorgprofessional voor de uitgezette opdracht en stellen de zorgprofessional bij jullie voor middels een persoonlijk profiel. Wij hebben een ruim aanbod van Zelfstandig Zorgprofessionals met individuele wensen waarbij wij bespreken dat deze zeker aansluiten bij de relevante opdracht en de uitvoer hiervan. Omdat men tegenwoordig bewust kiest om flexibel te werken in de zorg is het van cruciaal belang deze Zorgprofessionals beschikbaar te houden voor het werkveld en te luisteren naar hun individuele wensen zodat die aansluiten bij de ingediende zorg opdracht vanuit jullie zorgorganisatie. Zo willen wij jullie zorgorganisatie met jullie individuele zorg opdracht alsook de Zorgprofessionals Centraal stellen.

  Hierdoor zijn wij toonaangevend in de zorg en kan je organisatie samen met betaalbare en verantwoorde tarieven maatschappelijk verantwoord flexibele Zorgprofessionals inhuren.

  Enkele zekerheden voor jullie organisatie:

  Alle Zelfstandig Zorg Professionals worden eerst persoonlijk gezien door onze recruiters en er vindt een inventariserend gesprek plaats alvorens deze opdrachten via MediCentraal gaat uitvoeren. Door middel van persoonlijke identificatie van de Zelfstandig Zorg Professional worden de originele documenten beoordeeld die van toepassing zijn voor de opdracht zoals diploma, VOG, etc. Daarnaast houden onze recruiters intensief persoonlijk contact met de Zelfstandig Zorg Professional gedurende de uitvoering van zijn opdracht. Jullie zorgorganisatie kan bij MediCentraal kiezen uit een bemiddelings- of een tussenkomst-model overeenkomst, hierbij sluiten wij aan bij jullie individuele wensen.

  MediCentraal is deelnemer aan intermediairs voor zelfstandig ondernemers Nederland. Zo weet je als zorginstelling en opdrachtgever dat je kiest voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid inzake ZZP opdrachten.

  Zorg jij met je zorginstelling mee om samen het verschil te maken? Kies dan net als andere zorgorganisaties die je al zijn voorgegaan voor Hét Zelfstandig Zorg Professional bemiddelingsbureau.


  Wil jij ook besparen binnen je organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel jij voor je organisatie kunt besparen met de inhuur van zelfstandige zorg professionals via MediCentraal. Vul bovenstaand formulier in of bel 020-2614896. Spoed aanvraag? Zorginstellingen kunnen contact opnemen via 020-2101050 (Maandag t/m vrijdag van 18u tot 23u en zaterdag en zondag tussen 8.00 en 17.00 uur)

  MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

  AMSTERDAM

  View more

  UTRECHT

  View more

  NIJMEGEN

  View more

  ARNHEM

  View more

  ROTTERDAM

  View more

  LEIDEN

  View more

  ALMERE

  View more

  COMING SOON

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896