MediCentraal is actief in de medische-, zorg en welzijn sector op het gebied van:

 • ZZP-bemiddeling

 • Uitzenden

 • Werving en Selectie

 • 24-uurs zorg bemiddeling

Personeel in medische omgeving

MediCentraal is ontstaan vanuit de overtuiging dat uitzenden en detacheren in de zorg betaalbaar moet zijn voor jullie zorgorganisatie door doelmatiger en effectiever samen te werken met de inzet van flexibel gekwalificeerd personeel.

Samen het verschil maken om verantwoord flexibel personeel in te huren. 

Vanuit deze overtuiging staan wij voor een langdurige betrouwbare samenwerking en hanteren wij zeer competitieve tarieven zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij staan dus voor een betaalbare kwalitatieve flexibele inzet. Jullie zorgorganisatie kan hierdoor langer met het beschikbare budget personeel inhuren (t.o.v. duurdere bureaus). Zo wordt jullie personeel alsmede jullie budget niet volledig belast. Hoe wij dit doen? Door no-nonsense, openheid, eerlijkheid en transparantie te bieden.

Onze medewerkers hebben jaren ervaring binnen de arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn sector maar ook binnen andere medische sectoren. Zij kennen jullie markt, zijn oplossingsgericht, komen uit de medische-, zorgwereld en spreken daardoor jullie taal. Onze slogan is dan niet voor niets; “want zorg zit in ons DNA”.

Of het nu gaat om ZZP bemiddeling of uitzendwerk, met het professionele team van enthousiast en gemotiveerd flexibel personeel zorgen wij voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Wij denken mee in mogelijkheden en oplossingen. Jullie mogen van ons verwachten dat wij, vanuit het centrale oogpunt, met een op maat gemaakte aanpak aan de hand van jullie vraag aan de slag gaan.

Indien je organisatie kiest voor MediCentraal dragen wij samen met andere organisaties die jullie zijn voorgegaan bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door jullie keuze om gekwalificeerd personeel via ons in te huren ondersteunen wij samen goede doelen.

Hierdoor zijn wij toonaangevend en kan je organisatie samen met betaalbare en verantwoorde tarieven maatschappelijk verantwoord flexibel personeel inhuren.

Enkele zekerheden voor jullie organisatie:

MediCentraal volgt de ABU CAO, voldoet via de backoffice aan NEN 4400-1, voldoet aan de WAADI check en is deelnemer aan het platform ZZP dienstverleners (een initiatief van de ABU), voldoet aan de Wkkgz plicht ZZP’ers en nog meer wat we graag in een gesprek verder toelichten.

Wij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

 • MVO uitzenden doordat jou organisatie spaart voor CBF erkende goede doelen

 • Gunstige concurrerende tarieven

 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

 • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

 • Een op maat gemaakte aanpak

 • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN

ARNHEM


ROTTERDAM

LEIDEN

View more

ALMERE

View more

COMING SOON

Wil jij ook dit bespaarvarken in je organisatie, maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel jij voor je organisatie kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor jullie mee!

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor uitzend-, en bemiddelingsdoeleinden.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag flexibel of vast werken wanneer het jou uitkomt, kies dan  voor MediCentraal.

Privacy policy

 

 

Onze backoffice en verloning wordt verzorgd door Paytra. Zij hanteren de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd.

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972