MediCentraal

hét Zelfstandig Zorg Professional Bemiddelingsbureau voor jouw organisatie

Personeel in medische omgeving

Samen zorgen het verschil te maken om maatschappelijk verantwoord flexibel zelfstandige zorgprofessionals in te huren.

MediCentraal is ontstaan vanuit de overtuiging dat bemiddeling in de zorg betaalbaar moet zijn voor jullie zorgorganisatie door doelmatiger en effectiever samen te werken met de inzet van flexibel gekwalificeerde zorgprofessionals.

Vanuit deze overtuiging staan wij voor een langdurige betrouwbare samenwerking en hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij staan dus voor een betaalbare kwalitatieve flexibele inzet. Jullie zorgorganisatie kan hierdoor langer met het beschikbare budget zorgprofessionals inhuren (t.o.v. duurdere bureaus). Zo wordt jullie personeel alsmede jullie budget niet volledig belast. Hoe wij dit doen? Door no-nonsense te werk te gaan, geen dure overhead kosten, openheid, eerlijkheid en transparantie.

Onze medewerkers hebben ervaring binnen de arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn sector maar ook binnen andere medische sectoren. Zij kennen jullie markt, zijn oplossingsgericht, komen uit de medische-, zorgwereld en spreken daardoor jullie taal. Onze slogan is dan niet voor niets; “want zorg zit in ons DNA”. MediCentraal, al meerdere jaren actief in de zorg en welzijn sector, ontzorgt jullie onder andere doordat wij alles betreffende de benodigde documenten in de map van de zorgprofessional bij houden en voor jullie administratief de juiste documenten opstellen.

Wanneer het gaat om ZZP bemiddeling wil je natuurlijk kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Met het professionele team van enthousiast en gemotiveerd flexibel zelfstandige zorgprofessionals zorgen wij voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Wij denken mee in mogelijkheden en oplossingen. Jullie mogen van ons verwachten dat wij, vanuit het centrale oogpunt, met een op maat gemaakte aanpak aan de hand van jullie vraag aan de slag gaan.

Indien je organisatie kiest voor MediCentraal dragen wij samen met andere organisaties die jullie al zijn voorgegaan bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door jullie keuze om gekwalificeerde zorgprofessionals via MediCentraal in te huren zorg je namelijk voor ondersteuning van CBF erkende goede doelen.

Hierdoor zijn wij toonaangevend en kan je organisatie samen met betaalbare en verantwoorde tarieven maatschappelijk verantwoord flexibele zorgprofessionals inhuren.

Enkele zekerheden voor jullie organisatie:

Alle Zelfstandig Zorg Professionals worden eerst persoonlijk gezien door onze recruiters en er vindt een inventariserend gesprek plaats alvorens deze opdrachten via MediCentraal gaat uitvoeren. Door middel van persoonlijke identificatie van de Zelfstandig Zorg Professional worden de originele documenten beoordeeld die van toepassing zijn voor de opdracht zoals diploma, VOG, etc. Daarnaast houden onze recruiters intensief persoonlijk contact met de Zelfstandig Zorg Professional gedurende de uitvoering van zijn opdracht.

MediCentraal voldoet aan de WAADI check en is deelnemer aan het platform ZZP dienstverleners (een initiatief van de ABU), voldoet aan de Wkkgz plicht ZZP’ers en nog meer wat we graag in een persoonlijk gesprek verder toelichten.

Zorg jij met je zorginstelling mee om samen het verschil te maken? Kies dan voor Hét Zelfstandig Zorg Professional bemiddelingsbureau.

Maak nu een afspraak:

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

Wil jij ook dit bespaarvarken in je organisatie, maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel jij voor je organisatie kunt besparen met de inhuur van zelfstandige zorg professionals via MediCentraal. Vul bovenstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor jullie mee!

Wij staan voor:

  • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

  • MVO zorgbemiddeling

  • Zéér aantrekkelijke tarieven

  • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

  • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

  • Ervaring in de zorg en welzijn bemiddeling

  • Een op maat gemaakte aanpak

  • Duidelijke afspraken

  • Administratieve ontzorging

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

View more

UTRECHT

View more

NIJMEGEN

View more

ARNHEM

View more

ROTTERDAM

View more

LEIDEN

View more

ALMERE

View more

COMING SOON

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972