Specialist in bemiddeling

De beste partner in zorgopdrachten door Zelfstandige ZorgProfessionals (ZZP)
bij zorginstellingen die er toe doen.

Welkom bij MediCentraal

Samen zorgen voor het verschil.

MediCentraal is de specialist in de bemiddeling van zelfstandig zorgpersoneel. Opgericht in 2017 voor en door zorgprofessionals met jarenlange ervaring in de zorgsector en arbeidsbemiddeling.

Onze aanpak verschilt: wij werken met een persoonlijke touch, vaste contactpersonen, slimme oplossingen en geen dure overhead kosten zoals lease-auto's, etc. Kortom, de juiste keuze voor de inzet van flexibel en gekwalificeerd zorgpersoneel.

Missie: Samen tevreden

Goede zorg voor patiënten en cliënten. Dat kan met tevreden Zelfstandige ZorgProfessionals en zorginstellingen en is onze dagelijkse missie. Door een goede samenwerking, transparantie, werkgeluk en eerlijkheid wordt synergie gecreëerd bij alle betrokkenen. Iedere dag 24/7 zetten we ons in om zorgprofessionals gemotiveerd en gekwalificeerd te houden. Dat doen we met allerlei activiteiten, scholing en persoonlijk contact.

Visie: Flexibiliteit in de zorg

MediCentraal is specialist in arbeidsbemiddeling voor de zorg en welzijn sector. Deze sector flexibiliseert in grote mate. Jarenlang werken voor dezelfde organisatie zal vaker een unicum zijn. Zelfstandige ZorgProfessionals veroveren het werkveld en worden bij MediCentraal ondersteund in hun ondernemerschap en vakbekwaamheid. Door hen te binden en te boeien, blijven zij beschikbaar voor zorginstellingen en zorgvragers.

Persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht zorgen we samen voor het verschil. Zorgprofessionals én Zorginstellingen krijgen een vast contactpersoon en kennismakingsgesprek. Zo kennen wij de profielen, kwalificaties en wensen om tot de juiste match te komen, en zijn we beschikbaar voor vragen en advies.

Werken wanneer je wilt

Werken wanneer en waar jij dat wilt. En ook waardering voor wat je doet. Daarom staat flexibiliteit bij ons Centraal. Met als insteek een langdurige en constructieve samenwerking. Financieel zijn wij ook erg interessant, omdat er wekelijks wordt uitbetaald en door een goede samenwerking met de zorgorganisaties er leuke en interessante opdrachten aanwezig zijn.

Professionele bemiddeling

Wij hebben ons de afgelopen jaren bewezen door de ruime kennis en ervaring in de bemiddeling van Zelfstandige Zorgprofessionals richting zorgorganisaties en zelfstandig zorgprofessionals. Daarom zijn wij niet voor niets hét zelfstandig zorgprofessional bemiddelingsbureau. We spreken de taal en weten dat jij tevreden bent wanneer je met plezier werkt. En wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij lid van I-ZO en daarmee een betrouwbare intermediair voor korte en langdurige zorgopdrachten. Bovendien ontzorgen wij zelfstandig zorgprofessionals en zorgorganisaties in de administratie zodat zij zich kunnen focussen op het leveren van kwalitatieve zorg.

Maatschappelijk betrokken

MediCentraal groeit door haar manier van aanpak in de zelfstandig zorgprofessional bemiddeling en is daarnaast maatschappelijk betrokken. Zo maken we met verantwoorde tarieven de inhuur van Zelfstandig Zorgprofessionals mogelijk en ondersteunen we betaalbare zorg. Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen ervoor om flexibel zorgpersoneel via MediCentraal in te zetten. Tevens bieden we scholing tegen een laag tarief. En doneren we aan CBF erkende goede doelen, die door onze opdrachtgevers worden aangedragen.

E-learning

Werk je voor MediCentraal of is jouw zorginstelling inlener, dan bieden wij een interessant e-learning pakket in samenwerking met SDB en ZorgLeren. Online leren, toetsen doen en accreditatiepunten verdienen op een frisse manier. Wil je dit zelf gaan doen of is het interessant voor jouw hele afdeling of zorgmedewerkers? Bekijk dan de e-learning mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen je graag verder.

De specialisten van MediCentraal

Recruitment

Jessica Cheung

Recruiter

jessica@medicentraal.nl

06-21428954

Arlete Soares

Recruiter

arlete@medicentraal.nl

06-15560189

Amanda Verschoor - Kroos

Recruiter

amanda@medicentraal.nl

06-21434727

Henjo de Groot

Recruiter

henjo@medicentraal.nl

06-21277068

Francis Kooistra

Francis Kooistra

Teamlead Recruitment

francis@medicentraal.nl

06-21652268

Administratie

Chantal Sarlemijn

Administratie

chantal@medicentraal.nl

06-21494822

Wilco van Groeningen

Administratie

wilco@medicentraal.nl

06-18791554

Sabine Rietveld

Administratie

sabine@medicentraal.nl

06-39460980

Planning

Jolanda Geurts

Planner

jolanda@medicentraal.nl

06-29445211

Sabina planner MediCentraal ZZP zorgprofessionals

Sabina de Bruin

Planner

sabina@medicentraal.nl

06-21322561

Francis Kooistra

Celine Scheper

Planner

celine@medicentraal.nl

06-11054472

Alissya van de Water

Teamlead Planning

alissya@medicentraal.nl

06-22584525

Jacinta van der Meulen

Spoedlijn (Ma t/m Vr 18u-23u)

jacintha@medicentraal.nl

020-2105050

Ondersteuning

Roy Krautscheid

Roy Krautscheid

CEO

roy@medicentraal.nl

020-2614896

Ton Lunesu

CIO

ton@medicentraal.nl

06-27137941

Kitty Krautscheid-Rietveld

COO

kitty@medicentraal.nl

020-2614896

Suzanne Vliek

Marketing Coördinator

suzanne@medicentraal.nl

06-27464219

Samen zorgen we voor het verschil

Zorg jij mee om het verschil te maken in jouw vakgebied? Met boeiende korte- of langdurige opdrachten? MediCentraal heeft een ruim aanbod van opdrachten op alle niveaus. Vooral bij een groot aantal intramurale organisaties (ouderenzorg, ziekenhuizen, privé klinieken) als extramurale organisaties. Maar ook bij minder voor de hand liggende opdrachtgevers als TV-programma’s en opleidingsinstituten.

Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken en wil je graag via MediCentraal opdrachten in de zorg uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zo zorgen we samen voor het verschil. Staat jouw ideale opdracht nu niet op de website? Neem dan alsnog contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag ook actief op zoek naar opdrachten voor Zelfstandige ZorgProfessionals zoals jij en ben je daarom bij ons van harte welkom!

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

Call Now ButtonVragen? Bel 020-2614 896
× Hulp nodig?