Specialist in bemiddeling

De beste partner in zorgopdrachten
door Zelfstandige ZorgProfessionals (ZZP)
bij zorginstellingen die er toe doen.

Welkom bij MediCentraal

Samen zorgen voor het verschil.

MediCentraal is specialist in de bemiddeling van zorgpersoneel. Opgericht in 2017 voor en door zorgprofessionals met jarenlange ervaring in de zorgsector.

Onze aanpak verschilt: wij werken met een persoonlijke touch, vaste contactpersonen en slimme oplossingen. Kortom, de juiste keuze voor de inzet van flexibel en gekwalificeerd zorgpersoneel.

Missie: Samen tevreden

MediCentraal streeft naar goede zorg voor patiënten en cliënten met tevreden Zelfstandige ZorgProfessionals en zorginstellingen. Door een goede samenwerking, transparantie, werkgeluk en eerlijkheid wordt synergie gecreëerd bij alle betrokkenen. Wij doen ons uiterste best om zorgprofessionals gemotiveerd en gekwalificeerd te houden. Dat doen we met allerlei activiteiten, scholing en persoonlijk contact.

Visie: Flexibiliteit in de zorg

MediCentraal is specialist in arbeidsbemiddeling voor de zorg en welzijn sector. Deze sector flexibiliseert in grote mate. Jarenlang werken voor dezelfde organisatie zal vaker een unicum zijn. Zelfstandige ZorgProfessionals veroveren meer en meer het werkveld. Gekwalificeerde en gemotiveerde zorgverleners worden  ondersteund in hun ondernemerschap. Door hen te binden en te boeien, blijven zij voor de maatschappij en voor zorginstellingen beschikbaar.

Persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht zorgen we samen voor het verschil. Zorgprofessionals én Zorginstellingen krijgen een vast contactpersoon en kennismakingsgesprek. Bij voorkeur op locatie, tijdens de coronaperiode vooral online. Zo kennen wij de profielen, kwalificaties en wensen om tot de juiste match te komen. En zijn we beschikbaar voor vragen en advies.

Werken wanneer je wilt

Werken wanneer en waar jij dat wilt. En waardering voor wat je doet. Dat staat bij ons centraal. Daarom staat flexibiliteit bij ons Centraal. Met als insteek een langdurige en constructieve samenwerking. Financieel ook erg interessant, omdat er wekelijks wordt uitbetaald zonder inhoudingen voor bemiddelingskosten, administratie etcetera.

Professionele bemiddeling

Bij MediCentraal is er jarenlange ervaring en kennis in de bemiddeling van Zelfstandige Zorgprofessionals. We spreken de taal en weten dat jij tevreden bent wanneer je met plezier werkt. En wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarnaast zijn wij lid van het platform ZZP dienstverleners en daarmee een betrouwbare intermediair. Tevens ontzorgen wij je in je administratie. Zo kan jij doen waar je goed in bent in de zorg.

Maatschappelijk betrokken

MediCentraal groeit en is maatschappelijk betrokken. Zo maken we met verantwoorde tarieven de inhuur van Zelfstandig Zorgprofessionals mogelijk en ondersteunen we betaalbare zorg. Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen ervoor om flexibel zorgpersoneel via MediCentraal in te zetten. Tevens bieden we scholing tegen een laag tarief. En doneren we aan CBF erkende goede doelen, die door onze opdrachtgevers worden aangedragen.

E-learning

Werk je voor MediCentraal of is jouw zorginstelling inlener, dan bieden wij een interessant e-learning pakket. Online leren, toetsen doen en accreditatiepunten verdienen op een frisse manier. Wil je dit zelf gaan doen of is het interessant voor jouw hele afdeling of zorgmedewerkers? Bekijk dan de e-learning mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen je graag verder.

Onze specialisten

Recruitment

Jessica Cheung

Recruiter

jessica@medicentraal.nl

06-21428954

Tineke van Groeningen

Recruiter

tineke@medicentraal.nl

06-10363544

Amanda Verschoor - Kroos

Recruiter

amanda@medicentraal.nl

06-21434727

Administratie

Sabine Rietveld

Administratie

sabine@medicentraal.nl

06-39460980

Chantal Sarlemijn

Administratie

chantal@medicentraal.nl

06-21494822

Wilco van Groeningen

Administratie

wilco@medicentraal.nl

06-18791554

Planning

Annette Klok

Planner

annette@medicentraal.nl

06-27464219

Arlete Soares

Planner

arlete@medicentraal.nl

06-15560189

Francis Kooistra

Francis Kooistra

Planner

francis@medicentraal.nl

06-21652268

Alissya van de Water

Planner

alissya@medicentraal.nl

06-22584525

Jacintha van der Meulen

Planner / Nooddienst

jacintha@medicentraal.nl

020-2614896

Kitty Rietveld

Projecten

kitty@medicentraal.nl

020-2614896

Management

Monique van Dooren

Business Manager

monique@medicentraal.nl

06-27354556

Leo Koning

Manager Marketing & New Business

leo@medicentraal.nl

06-39040447

Roy Krautscheid

General Manager

roy@medicentraal.nl

020-2614896

Samen zorgen we voor het verschil

Zorg jij mee om het verschil te maken in jouw vakgebied? Met boeiende korte- of langdurige opdrachten? MediCentraal heeft een ruim aanbod van opdrachten op alle niveaus. Vooral bij een groot aantal intramurale organisaties (ouderenzorg, ziekenhuizen, privé klinieken) als extramurale organisaties. Maar ook bij minder voor de hand liggende opdrachtgevers als TV-programma’s en opleidingsinstituten.

Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken en wil je graag via MediCentraal opdrachten in de zorg uitvoeren? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zo zorgen we samen voor het verschil. Staat jouw ideale opdracht nu niet op de website? Neem dan alsnog contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag ook actief op zoek naar opdrachten voor Zelfstandige ZorgProfessionals zoals jij en ben je daarom bij ons van harte welkom!

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

Call Now ButtonVragen? Bel 020-2614 896