Bemiddelingsbureau ZZP zorg Almere


ZZP zorg opdrachten Almere e.o.

Zzp Zorg Almere

Er is altijd behoefte aan professionele zorgverleners. Ben jij als zzp’er in de zorg op zoek naar nieuwe zorg klussen, dan doe je dit het best via het platform van MediCentraal. Wij brengen zorgorganisaties en zzp’ers met elkaar in contact. Wij bieden beide partijen gunstige voorwaarden en tarieven, waardoor MediCentraal een geliefde keuze is onder zorgprofessionals. Wat wij jou als zzp’er in de zorg te bieden hebben? Wij helpen je snel aan nieuwe opdrachten. Op ons platform vind je opdrachten van verschillende opdrachtgevers, waardoor je zelf kunt bepalen bij welke zorgorganisatie jij het liefst aan de slag gaat. Daarnaast houden wij niets in op je factuur, waardoor je gewoon tegen je normale tarief kunt werken. Zeker op de lange termijn kan dit veel geld schelen ten opzichte van andere bemiddelingsbureaus. Ook bieden we je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen, zodat jij je kwaliteiten kunt blijven ontwikkelen.

Werken via MediCentraal heeft voor een zzp’er in de zorg geen nadelen. Je komt eenvoudiger aan nieuwe zorgopdrachten, zonder dat er bemiddelingskosten ingehouden worden. Vraag jij je af of  werken via MediCentraal inderdaad een geschikte keuze voor jou is? Lees dan verder.

Ben jij op zoek naar zzp’ers?

Ben jij als opdrachtgever in de zorg op zoek naar zorgprofessionals? Ook dan is MediCentraal een interessant platform voor jou. Wij hanteren namelijk gunstige tarieven en zijn altijd op zoek naar langdurige samenwerkingen. Als jij op zoek bent naar een stabiele samenwerking voor de langere termijn, dan is MediCentraal de meest geschikte keuze. Doordat veel zzp’ers hun opdrachten binnen halen via ons platform, duurt het nooit lang voordat je geschikte kandidaten vindt. Opdrachten plaatsen voor zzp zorg Almere doe je eenvoudig door de pagina “ik zoek een ZZP’er” te bezoeken. Ook vind je hier meer informatie over onze dienstverlening.


Zoek jij naar zzp zorgwerk in Almere?

Bij MediCentraal hebben we altijd opdrachtgevers die op zoek zijn naar zorgprofessionals. Wel is het van belang dat je gemotiveerd bent om een zo goed mogelijke zorg te bieden en dat je over de juiste diploma’s beschikt. Ook verwachten we dat je een VOG kunt overhandigen. Herken jij jezelf in deze punten en beschik je tevens over een autorijbewijs? Dan is werken via MediCentraal een optie. Wij hebben verschillende zzp zorg opdrachten in Almere beschikbaar op onze website. Wij raden je aan om de openstaande opdrachten eens te bekijken. Vind je op dit moment geen opdracht die goed bij je past? Blijf ons platform dan in de gaten houden of kijk ook eens naar de opdrachten die we in andere regio’s hebben openstaan. MediCentraal is een landelijk opererend zorgbemiddelingsbureau. Ook in andere regio’s hebben we veel interessante zorgopdrachten voor zzp’ers.

Heb jij nog vragen?

Ben jij als zzp’er in de zorg op zoek naar opdrachten en ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Of wil jij als opdrachtgever een samenwerkingsverband aangaan? Twijfel er dan niet over om contact met ons op te nemen. Op onze contactpagina vind je ons e-mailadres en de telefoonnummers van onze specialisten. Wij helpen je graag verder.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896