Bemiddelingsbureau ZZP zorg Amsterdam


ZZP zorg opdrachten Amsterdam e.o.

Bemiddelingsbureau ZZP zorg Amsterdam

Ben jij een zzp zorg specialist en op zoek naar zzp zorg opdrachten in Amsterdam? Dan is Medicentraal hét bemiddelingsbureau voor jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel uur je maakt. Bovendien krijgen wij opdrachten binnen van allerlei verschillende zorginstellingen, waardoor je zelf kunt bepalen welke opdrachten het best bij je passen. Bij Medicentraal maken we zorg voor zzp’ers in Amsterdam eenvoudig. Een ander groot voordeel is dat wij geen bemiddelingskosten op je factuur inhouden. Je kunt dus gewoon tegen je eigen tarief werken en je krijgt wekelijks je facturen betaald. Bovendien heb je een digitaal overzicht van je opdrachten. Tevens krijg je bij Medicentraal de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Zzp zorg Amsterdam, iets voor jou?

Ben jij een zzp’er in de zorg en beschik je over de juiste diploma’s? Dan is de kans groot dat we bij Medicentraal opdrachten voor je hebben. Goede zorg staat bij ons op de eerste plek, we gaan er dan ook vanuit dat jij net als ons het beste voor de cliënt wilt. Ben jij flexibel ingesteld en beschik je naast de benodigde diploma’s ook over een VOG? Dan zijn er hoogstwaarschijnlijk verschillende opdrachten die interessant voor je zijn. Als zorg zzp’er in Amsterdam sta je klaar voor je collega’s en cliënten. Veel van onze opdrachtgevers verwachten bovendien dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Werken via Medicentraal heeft veel voordelen. Terwijl veel zorg bemiddelingsbureaus in Amsterdam een percentage op je factuur inhouden, doen wij dat niet. Dit kan na verloop van tijd ontzettend veel geld schelen. Bovendien is Medicentraal maatschappelijk betrokken en steunen we verschillende goede doelen.


Veel zzp zorg opdrachten in Amsterdam

Werken via Medicentraal is gunstig voor de zorg zzp’er, maar ons platform is ook interessant voor opdrachtgevers. Hierdoor stromen er veel opdrachten binnen en heb jij altijd meer dan voldoende opdrachten om uit te kiezen. Ben jij dus zzp’er in de zorg en beschik je over voldoende ervaring en de juiste diploma’s? Dan hebben wij vast en zeker een interessante opdracht voor jou! Vind je het niet erg om verder van huis te werken? Dan kun je ook tussen onze opdrachten in andere regio’s kijken. Medicentraal is een landelijk zorg bemiddelingsbureau.

Heb jij een zorg opdracht voor onze zzp’ers?

Heb jij een opdracht voor zzp’ers in de zorg? Ook dan kun je ons platform gebruiken. Doordat wij met gunstige voorwaarden werken, bezoeken veel zzp’ers ons platform voor opdrachten in de zorg. Als jij een zzp zorg opdracht hebt in Amsterdam dan kun je deze gemakkelijk op ons platform plaatsen. Wij zijn altijd opzoek naar langdurige samenwerkingen. Bezoek de pagina ‘Ik zoek een zzp’er’.

Zzp zorg Amsterdam via Medicentraal

Ben jij een specialist of opdrachtgever in zzp zorg Amsterdam, en zou je graag gebruik maken van ons platform? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Indien je nog vragen over ons platform of over onze diensten hebt, beantwoorden wij deze graag. Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Kies ook als opdrachtgever voor Medicentraal als bemiddelingsbureau zzp zorg Amsterdam.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896