Bemiddelingsbureau ZZP zorg Arnhem


Bemiddelingsbureau ZZP zorg Arnhem

Ben jij werkzaam als ZZPer in de zorg? Voor zorg ZZP opdrachten Arnhem ben je bij Medicentraal aan het juiste adres. Als bemiddelingsbureau brengen wij ZZP’ers in contact met zorgbedrijven. Wij bieden ZZP’ers de mogelijkheid om hun eigen zorguren in te vullen. Je krijgt de mogelijkheid om binnen verschillende zorginstellingen in Arnhem te werken, waardoor je zelf na kunt gaan waar jij het liefst werkzaam bent. Wij brengen geen bemiddelingskosten in rekening en facturen worden wekelijks betaald. Je krijgt de mogelijkheid om je verschillende opdrachten digitaal in te zien. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om relevante nascholingen te volgen.

Wat verwachten wij van jou?

Wil je in aanmerking komen voor onze ZZP opdrachten in de zorg, dan verwachten we uiteraard dat je professioneel te werk gaat. Als specialist in de zorg verwachten we bovendien dat je over de juiste diploma’s beschikt. Als specialist in de zorg dien je flexibel ingesteld te zijn en in het bezit te zijn van een VOG. Daarnaast vereisen de meeste zorginstellingen dat je in het bezit bent van rijbewijs B. Als ZZP’er in de zorg ben je gemotiveerd om je cliënten te helpen en sta je klaar voor je zorgcollega’s. Bij Medicentraal zijn we maatschappelijk betrokken. Zo steunen wij diverse goede doelen. Daarnaast vinden we dat iedereen de beste zorg verdient.

Doordat we bij Medicentraal geen percentage inhouden, behoud jij je eigen tarief. Veel andere bemiddelaars houden een klein percentage in. Op de lange termijn kan dit ontzettend veel geld schelen. Bij Medicentraal is dit dus niet het geval en krijg je net zoveel betaald als gewoonlijk. Medicentraal = het bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg zorg in Arnhem.


Veel ZZP zorg opdrachten

Doordat we bij Medicentraal gunstige tarieven hanteren, krijgen we veel opdrachten aangeboden. Hierdoor kunnen we ZZP’ers veel opdrachten aanbieden. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen. Als ZZP’er in de zorg is er altijd werk voor jou. Ben jij een professional en heb je ervaring in de zorgbranche? Dan hebben wij vast en zeker een passende opdracht voor jou! Ben jij benieuwd naar de opdrachten die op dit moment openstaan in Arnhem? Bezoek dan onze pagina met opdrachten voor Regio Arnhem.

Ben jij op zoek naar een ZZPer in de zorg?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een ZZP’er? Bij Medicentraal brengen we je snel in contact met de meest geschikte ZZP’ers. Doordat jouw opdracht op ons platform geplaatst wordt, zal het niet lang duren voordat de eerste ZZP’ers zich aanmelden. Bij Medicentraal zijn we van mening dat bemiddeling in de zorg betaalbaar moet zijn. Wij zijn op zoek naar partijen waar we langdurig een prettige samenwerking mee aan kunnen gaan. Om deze reden hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Voor zorginstellingen blijft het op deze manier interessant om opdrachten bij ons te plaatsen. Bovendien komen ZZp’ers hierdoor gemakkelijker aan opdrachten via ons platform. Hierdoor is er sprake van een win-win situatie.

Contact opnemen

Heb jij interesse in onze ZZP opdrachten in de zorg? Of ben jij een opdrachtgever binnen een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ZZP Zorg Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kun je ook voor vragen over ons platform of over onze diensten contact met ons opnemen.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896