Bemiddelingsbureau ZZP zorg Den Haag


Den haag

Bemiddelingsbureau ZZP zorg Den Haag

Ben jij werkzaam als ZZPer in de zorg? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk regelmatig op zoek naar nieuwe opdrachten. Medicentraal is een bemiddelingsbureau dat jou kan helpen met het vinden van ZZP opdrachten in de zorg. Hoe wij ons onderscheiden van andere bemiddelingsbureaus? Bij Medicentraal is er geen sprake van procentuele inhoudingen op de factuur! Als ZZP’er in de zorg krijg je dus gewoon je reguliere tarief betaald. Werken via Medicentraal kan hierdoor veel voordeliger zijn dan werken via andere bemiddelingsbureau. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om nascholingscursussen te volgen. Facturen worden wekelijks betaald en je kunt je opdrachten gemakkelijk digitaal inzien. Op ons platform worden verschillende opdrachten voor ZZP Zorg Den Haag geplaatst. Hierdoor kun jij je eigen uren invullen en krijg je de mogelijkheid om binnen verschillende zorginstellingen te werken.

Kies jij ervoor om te werken via Medicentraal? Dan blijft ZZP Zorg Den Haag interessant en haal je meer opdrachten binnen. Wij willen het beste voor jou, de cliënt en de opdrachtgever. Ben jij benieuwd of we opdrachten voor jou hebben? Lees dan verder.

Op zoek naar zorg zzp’ers?

Ben jij op zoek naar zzp zorgspecialisten in Den Haag? Dan kan het interessant zijn om je opdrachten op ons platform te plaatsen. Vanwege onze aantrekkelijke voorwaarden kiezen veel zzp’ers voor Medicentraal als zorgbemiddelingsbureau. Hierdoor worden jouw opdrachten vaak gezien door potentiële kandidaten. Bovendien hanteren wij ook aantrekkelijke tarieven voor jou als opdrachtgever. Wij zijn altijd op zoek naar langdurige samenwerkingen. Een samenwerking met Medicentraal is daardoor interessant voor zowel ZZP’er als opdrachtgever. Bezoek de pagina “ik zoek een ZZP’er” voor meer informatie. Medicentraal = het bemiddelingsbureau voor zorg ZZP’ers in Den Haag


Als ZZPer in de zorg werken?

Wil jij als ZZPer in de zorg opdrachten binnenhalen via Medicentraal? Dan is het belangrijk dat je professioneel te werk gaat en de juiste opleidingsachtergrond hebt. Daarnaast verwachten wij dat je in het bezit bent van een VOG. De vereisten die gesteld worden, kunnen per opdracht verschillen. Voor specialisten met ervaring in de zorg zijn er op ons platform vrijwel altijd meerdere interessante opdrachten te vinden. Doordat wij verschillende ZZP opdrachten in de zorg binnen krijgen, kun je zelf bepalen welke opdrachten mogelijk interessant zijn voor jou. Ben je niet specifiek op zoek naar ZZP Zorg Den Haag, maar zijn opdrachten in andere regio’s mogelijk ook interessant? Dan raden wij je aan om ook eens naar onze opdrachten in andere regio’s te kijken. Bij Medicentraal brengen we namelijk landelijk ZZP’ers en opdrachtgevers binnen de zorg met elkaar in contact. Bezoek de pagina “ik ben ZZP’er” voor meer informatie over werken via ons platform.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in ZZP Zorg Den Haag als opdrachtgever? Of ben jij juist op zoek naar opdrachten als ZZPer in de zorg? In beide gevallen raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en de e-mailadressen van onze specialisten. Uiteraard kun je ook voor vragen over onze diensten contact met ons opnemen.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896