ZZP bemiddeling zorg Leiden


ZZP zorg opdrachten Leiden e.o.

ZZP bemiddeling zorg in Leiden

Ben jij werkzaam als zzp’er in de zorg en zoek je nieuwe klussen? Aan werk is in de zorg zeker geen gebrek, maar het is wel van belang dat je de juiste klussen weet te vinden. MediCentraal is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in zzp zorgwerk in Leiden. Wij zorgen ervoor dat zzp’ers in de zorg, zoals jij, gemakkelijk in contact komen met nieuwe opdrachtgevers. Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen uren te bepalen. Doordat we veel verschillende klussen binnen krijgen, kun je zelf bepalen welke klussen voor jou het aantrekkelijkst zijn.

Werken tegen je eigen tarief

Waarom MediCentraal het meest aantrekkelijke bemiddelingsbureau voor zzp zorgwerk in Leiden is? Onder andere omdat wij geen percentage inhouden op je tarief. Je kunt dus gewoon je eigen tarief aanhouden. Omdat wij niets op je factuur inhouden, kan dit na verloop van tijd veel geld schelen. Ook opdrachtgevers weten het platform van MediCentraal goed te vinden, doordat wij ook voor hen aantrekkelijke tarieven hanteren. Hierdoor zijn er altijd verschillende zorgopdrachten in Leiden op ons platform te vinden. MediCentraal biedt je tevens de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Wil jij relevante kennis blijven opdoen? Dan kun je voor MediCentraal Academy kiezen.


Zorgopdrachten via MediCentraal

Ben jij geïnteresseerd in onze zzp opdrachten Leiden? Dan is de kans groot dat MediCentraal het ideale platform voor jou is. Wél verwachten we dat je professioneel te werk gaat en over de juiste diploma’s beschikt. Het bieden van een goede zorg staat centraal. Wij verwachten dat je in het bezit bent van een VOG. Daarnaast is het ook belangrijk dat je over rijbewijs B beschikt. Vind jij het net als ons belangrijk om cliënten een zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden? Kijk dan eens tussen onze openstaande opdrachten in Leiden.

Ben je op zoek naar zzp opdrachten in de zorg, maar niet per se in de regio Leiden? MediCentraal is landelijk actief. Op ons platform kun je ook terecht om zorgopdrachten in andere regio’s van het land te vinden. Bekijk gerust naar alle opdrachten die in nabijgelegen regio’s openstaan.

Voor opdrachtgevers

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar zzp’ers in de zorg in Leiden en omstreken? Ook dan is MediCentraal een interessant platform voor jou. Bij MediCentraal leggen we de focus op langdurige samenwerkingen. Wij werken daarom met gunstige tarieven en voorwaarden voor zowel zzp’ers in de zorg als voor opdrachtgever. Hierdoor is MediCentraal populair bij beide partijen en duurt het nooit lang voordat zzp’er en opdrachtgever elkaar vinden.

Interesse in zzp zorgwerk in Leiden?

Wil jij als opdrachtgever of zzp’er gebruik maken van ons platform? Dan kan dat zeer eenvoudig. Als zzp’er kun je direct inzien welke opdrachten op dit moment in de regio openstaan. Wil je meer weten over werken via MediCentraal, ga dan naar de pagina: ik ben zzp’er. Is jouw organisatie op zoek naar zzp’ers met ervaring in de zorg? Ga dan naar de pagina: ik zoek een zzp’er. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vind je een e-mailadres en de telefoonnummers van onze specialisten.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896