Bemiddelingsbureau zzp zorg Rotterdam


ZZP zorg opdrachten Rotterdam e.o.

Bemiddelingsbureau ZZP zorg Rotterdam

Als ZZPer in de zorg zijn er veel opdrachten die mogelijk interessant voor je zijn, mits je weet waar je moet zoeken. Medicentraal is een zorg bemiddelingsbureau speciaal voor zzp’ers in Rotterdam. Wij helpen ZZP’ers aan nieuwe opdrachten. Doordat wij aantrekkelijke tarieven hanteren voor opdrachtgevers, krijgen wij veel opdrachten binnen. Hierdoor is het nooit lastig om een opdracht te vinden op ons platform. Ook voor zorginstellingen is ons platform interessant. Ben jij als opdrachtgevers op zoek naar ZZP’ers die jouw team aan kunnen vullen? Dan plaats je gemakkelijk een opdracht op ons platform, waardoor je snel reacties krijgt. Medicentraal heeft veel voordelen ten opzichte van andere zorgaanbieders.

De voordelen waar ZZP’ers van profiteren

Als ZZPer in de zorg profiteer je van verschillende voordelen als je voor Medicentraal kiest. Om te beginnen bieden wij ZZP’ers de mogelijkheid om zelf in te vullen hoeveel uren ze maken. Bij Medicentraal hebben we verschillende opdrachten openstaan, waardoor je bij verschillende zorginstellingen aan de slag kunt. Zodoende kun je zelf bepalen welke opdrachten voor jou het meest interessant zijn. We houden geen bemiddelingskosten in op jouw factuur. Je krijgt dus hetzelfde tarief, alleen wordt het vinden van opdrachten een stuk eenvoudiger. Doordat wij geen kosten bij jou als zzp’er in rekening brengen voor het bemiddelen, scheelt dit je veel geld vergeleken met andere bemiddelaars. De facturen betalen we wekelijks uit. Daarnaast kunnen wij je eventueel ook nascholing aanbieden, waardoor jij je kwaliteiten nog verder kunt ontwikkelen. Medicentraal is het bemiddelingsbureau voor zorg zzp’ers  in Rotterdam.


Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij op zoek naar zorg ZZP opdrachten Rotterdam? Dan is de kans groot dat wij meerdere leuke opdrachten voor jou hebben! Uiteraard staat het welzijn van de cliënten bij ons op de eerste plek. Wij verwachten daarom van jou dat je professioneel bent en over de juiste kwalificaties beschikt. Daarnaast moet je een VOG kunnen overhandigen en vereisen veel opdrachtgevers dat je in het bezit bent van een autorijbewijs. Streef jij er altijd na om je cliënten zo goed mogelijk te helpen? Dan raden wij je aan om op onze pagina met opdrachten in Rotterdam te kijken.

Als werkgever zoekende naar zorg zzp’ers?

Ook voor opdrachters is Medicentraal een interessant bemiddelingsbureau. Wij hanteren gunstige tarieven en zijn altijd op zoek naar langdurige samenwerkingen. Hierdoor blijft het voor opdrachtgevers interessant om nieuwe opdrachten bij ons te plaatsen. Ben jij een opdrachtgever en op zoek naar ZZP’ers? Via ons platform kom je eenvoudig in contact met geschikte kandidaten. Doordat wij alle partijen gunstige voorwaarden bieden, duurt het nooit lang voordat je een geschikte ZZP’er vindt. Voor ZZP’ers blijft het platform interessant doordat opdrachtgevers zoals jij nieuwe opdrachten bij ons blijven plaatsen.

Interesse?

Heb jij interesse in een van de opdrachten op ons platform? Of zou je juist graag een opdracht op het platform willen plaatsen? Voor ZZP Zorg Rotterdam is Medicentraal het meest geschikte bemiddelingsbureau! Neem snel contact met ons op. Ook indien je nog vragen hebt over onze diensten kun je contact opnemen via onze contactpagina.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896