Bemiddelingsbureau ZZP zorg Utrecht


ZZP zorg opdrachten Utrecht e.o.

Bemiddelingsbureau ZZP zorg Utrecht

Ben jij een ZZPer in de zorg? Dan zijn we bij MediCentraal op zoek naar jou! MediCentraal is het Zelfstandig Zorgprofessional bemiddelingsbureau speciaal voor zorginstellingen en ZZP’ers in de zorg. Waarom juist MediCentraal zo interessant is? Onder andere omdat wij voor jou als ZZPer in de zorg geen bemiddelingskosten rekenen, je wekelijks uitbetalen zonder kosten en wij luisteren naar je wensen en flexibiliteit. Hierdoor krijg jij gewoon je netto tarief betaald. Door voor MediCentraalte kiezen kan je dat veel geld schelen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om relevante nascholingscursussen te volgen. Doordat wij veel ZZP Zorg opdrachten in Utrecht en omgeving binnen krijgen, kun je meerdere opdrachten bij ons aannemen. Jij vult op deze manier je eigen uren in door de beschikbaarheid door te geven aan ons en kunt zodoende zelf bepalen welke opdrachten jij het leukst vindt om uit te voeren. Doordat wij als bemiddelingsbureau in de zorg ook interessante samenwerkingen hebbenafgesproken met opdrachtgevers en zorginstellingen, zijn er vaak meer dan voldoende opdrachten voor je beschikbaar in de zorg als ZZP’er en Zelfstandig Zorg Professional in de regio Utrecht.
Voor de ZZP’er in de zorg heeft werken via MediCentraal geen nadelen. Wij maken gebruik van de juiste ZZP overeenkomsten en kijken welke ZZP overeenkomst bij je past. Het enige verschil is dat het makkelijker voor je wordt om ZZP opdrachten in de zorg te vinden door persoonlijk contact met onze recruiters en planners. In de zorg is er altijd wel leuk werk middels een opdracht voor je beschikbaar naar aanleiding van je wensen die bij ons Centraal staan. Vraag jij je af of wij momenteel passende en leuke opdrachten hebben liggen voor jou als Zelfstandig Zorg Professionals? Kijk dan snel verder op de site of er in de regio Utrecht een leuke opdracht voor je is!

Voor opdrachtgevers

Ook voor zorginstellingen kan MediCentraal met betrekking tot ZZP Zorg opdrachten in de regio Utrecht interessant zijn. Ben jij als zorginstelling nog op zoek naar een ZZP’er in de zorg? Dan raden wij je aan zo snel mogelijk met ons contact op te nemen om te bespreken welke Zelfstandig Zorg Professional wij voor je opdracht beschikbaar hebben. Wij hanteren aantrekkelijke maatschappelijk verantwoorde vaste tarieven en streven naar een langdurige maatschappelijk verantwoorde samenwerking om gedurende het hele jaar met elkaar te kunnen samenwerken opdat niet jullie budget voor flex er snel doorheen gaat.


Doordat veel ZZP’ers gebruik maken van onzedienstverlening, heb je al snel een of meerdere geschikte ZZP’ers tot je beschikking voor opeenstaande ad-hoc zorg opdrachten, langdurige zorg opdrachten of kortdurende zorg opdrachten. Je kunt gemakkelijk opdrachten via ons uitzetten en wij kijken dan voor een geschikte Zelfstandig Zorg Professional. Kijk ook op onze pagina bij “ik zoek een ZZP’er”, hier vind je bovendien meer informatie die voor jou als opdrachtgever interessant kan zijn. MediCentraal = het Zelfstandig Zorg Professional bemiddelingsbureau voor zorg ZZP’ers in Utrecht.

Ben jij geschikt als zorg ZZP’er in Utrecht?

Als jij een Zelfstandig Zorgprofessional bent, hebben we bij MediCentraal zeer interessante opdrachten voor je. Belangrijk is dat je over de juiste diploma’s in de zorg beschikt, kwaliteit levert en gemotiveerd bent. Jij staat binnen de bemiddeling in de zorg altijd Centraal en wij verwachten dat jij er altijd naar streeft om zo goed mogelijke kwalitatieve zorg te leveren in welke situatie dan ook. Ben jij in het bezit van de juiste zorgdiploma’s en kwalificaties en voldoe je aan eerder genoemde eisen dat je een Zelfstandig Zorg Professional bent? Dan raden wij je aan om tussen onze opdrachten te kijken en contact op te nemen. Wij hebben verschillende zorg ZZP opdrachten. Ben je niet specifiek op zoek naar opdrachten in regio Utrecht? Dan raden wij je aan om ook na te gaan of we mogelijk interessante opdrachten hebben in een andere regio. MediCentraal brengt opdrachtgevers en ZZP’ers binnen de zorg namelijk door heel het land met elkaar in contact en draagt zo bij aan samen zorgen voor de zorg.

Neem gerust contact met ons op

MediCentraal is voor zowel opdrachtgevers, zorginstellingen en Zelfstandig Zorg Professionals hét bemiddelingsbureau in de zorg. Wil jij als ZZP’er in contact komen met een opdrachtgever? Of wil je juist graag in contact komen als zorginstelling, opdrachtgever met een van onze Zelfstandig Zorg Professionals? Neem danvandaag nog contact met ons op en kijk bij contact welke recruiter je kunt benaderen. Ook voor eventuele vragen kun je ons bereiken. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer. Bovendien kun je ons ook per e-mail bereiken. De mailadressen van onze specialisten staan eveneens op de contactpagina vermeld.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896