ZZP Zorgopdrachten in Leiden

Op zoek naar ZZP zorgopdrachten in Leiden? Kies de opdracht die bij je past en reageer direct. Of schrijf je meteen in. Je krijgt altijd spoedig een reactie.

Ruim aanbod van zzp zorgopdrachten in Leiden

Werken in de zorg via MediCentraal in de regio Leiden betekent een ruim aanbod van zorgopdrachten waar je uit kunt kiezen. Als je bent ingeschreven en een kennismakingsgesprek hebt gehad, ontvang je regelmatig nieuwe en relevante opdrachten via email en onze app.

MediCentraal werkt nauw samen met opdrachtgevers zoals zorginstellingen, klinieken en thuiszorgorganisaties in de regio Leiden. Hierdoor stromen er veel opdrachten binnen en heb jij altijd meer dan voldoende opdrachten om uit te kiezen.

Ben jij zzp’er in de zorg - oftewel een Zelfstandig ZorgProfessional - en beschik je over voldoende ervaring en de juiste diploma’s? Dan hebben wij gegarandeerd interessante opdrachten voor jou in de omgeving van Leiden!
En vind je het ook niet erg om iets verder van huis te werken? Dan kun je dit aangeven. Wij verbreden dan jouw beschikbaarheid. Kijk voor deze opdrachten in de andere regio’s.

ZZP opdrachten Zorg in Leiden

Ben jij gekwalificeerd om te werken in de zorg?

MediCentraal biedt de ZZP’er in de zorg gunstige voorwaarden. Uiteraard verwachten wij van zorg ZZP’ers die ons inschakelen dat zij professioneel te werk gaan. Het is een vereiste om over de juiste diploma’s te beschikken. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een VOG om zorgwerk ZZP via ons te mogen verrichten. De vereisten die aan een de zorg ZZP’ers gesteld worden verschillen per opdracht. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van hoeveel en wat voor soort zorg de cliënten nodig hebben. Wij werken met veel verschillende opdrachtgevers. Op ons platform vind je daardoor hoogstwaarschijnlijk diverse opdrachten die goed bij jou passen. Bezoek de pagina Zorgprofessional voor meer informatie over het werken via MediCentraal. Hier lees je precies wat wij jou te bieden hebben.

Opdrachtgever met zorgopdrachten?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar zorgprofessionals zoals onze ZZP’ers? Dan is MediCentraal een interessant zorg bemiddelingsbureau. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Om dit te bewerkstelligen houden wij de tarieven scherp. Doordat wij ook de ZZP’er in de zorg gunstige voorwaarden bieden, weten zorg ZZP’ers ons platform goed te vinden. Hierdoor zal het niet lang duren voordat de eerste kandidaten zich aanbieden voor zorgwerkzaamheden. Meer informatie over het plaatsen van opdrachten bij MediCentraal lees je op de pagina “ik zoek een ZZP’er

Werken als ZZP’er in de zorg

Er is continu behoefte aan zorg. Als zzp’er in de zorg - Zelfstandige ZorgProfessional - hoef je in principe nooit zonder werk te zitten. Wél is het belangrijk dat opdrachtgevers en zorg zzp’er gemakkelijk met elkaar in contact komen. Dat is de taak van MediCentraal als  bemiddelingsbureau in de zorg. Reageer op een opdracht of schrijf je in als zorgprofessional. Je bepaalt zelf hoeveel zorguren je werkt. Wij zorgen ervoor dat je facturen wekelijks betaald worden. Bovendien kun je al je opdrachten digitaal inzien. Doordat wij je de mogelijkheid bieden om nascholingscursussen te volgen, kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

ZZP Zorgopdrachten in Leiden

Ben jij een zzp zorg specialist en op zoek naar zzp zorgopdrachten in Leiden? Dan is MediCentraal hét bemiddelingsbureau voor jou. MediCentraal helpt zzp’ers in de zorg die willen werken in Leiden, maar ook op landelijk niveau. Wij hebben opdrachten in verschillende regio’s. Zo bieden we onder andere zorgopdrachten voor zorg zzp’ers in Rotterdam en zorg opdrachten in Utrecht aan. Daardoor wordt het voor jou als zzp’er in de zorg eenvoudig om opdrachten bij jou in de buurt vinden. Wij hebben meestal verschillende opdrachten openstaan. Zo kun je zelf bepalen hoe jij je uren indeelt. Wil je graag werken in de zorg en ben je bereid om verder te reizen voor je opdrachten? Dan raden we je aan om naar de opdrachten uit verschillende regio’s te kijken.

Regio Almere | Regio Amsterdam | Regio ArnhemRegio Den Haag | Regio NijmegenRegio Rotterdam | Regio Utrecht

Contact

Ben jij op zoek naar zzp opdrachten in de zorg? Of zoek je geschikte zorg zzp’ers? Neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en de e-mailadressen van onze specialisten. Heb je nog vragen die je graag beantwoord hebt? Neem ook dan gerust contact met ons op.

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.