Werken in de zorg


Werken in de zorg - ZZP Zorgwerk

Werken in de zorg

Er is altijd behoefte aan zorg. Als zzp’er in de zorg hoef je in principe dus nooit zonder werk te zitten. Wél is het belangrijk dat opdrachtgevers en zorg zzp’er gemakkelijk met elkaar in contact komen. Bij Medicentraal zorgen we hier als bemiddelingsbureau voor. Neem je een opdracht aan via ons platform? Dan hoef je geen rekening te houden met inhoudingen op je tarief. Wij brengen bij jou als zzp’er in de zorg namelijk geen bemiddelingskosten in rekening. Kies je ervoor om zorgwerk zzp aan te nemen via ons platform? Dan krijg je gewoon je normale tarief betaald, alleen wordt het makkelijker om geschikte opdrachten te vinden. Je bepaalt zelf hoeveel zorguren je maakt. Wij zorgen ervoor dat je facturen wekelijks betaald worden. Bovendien kun je al je opdrachten digitaal inzien. Doordat wij je de mogelijkheid bieden om nascholingscursussen te volgen, kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Zorgwerk op landelijk niveau

Medicentraal helpt zorg zzp’ers die willen werken in de zorg op landelijk niveau. Wij hebben opdrachten in verschillende regio’s. Zo bieden we onder andere zorg opdrachten voor zorg zzp’ers in Rotterdam en zorg opdrachten in Utrecht aan. Daardoor wordt het voor jou als zzp’er in de zorg eenvoudig om opdrachten bij jou in de buurt vinden. Wij hebben meestal verschillende opdrachten openstaan. Zo kun je zelf bepalen hoe jij je uren indeelt. Wil je graag werken in de zorg en ben je bereid om verder te reizen voor je opdrachten? Dan raden we je aan om naar de opdrachten uit verschillende regio’s te kijken.


Ben jij geschikt om te werken in de zorg?

Medicentraal biedt de ZZP’er in de zorg gunstige voorwaarden. Uiteraard verwachten wij van de zorg ZZP’ers die ons inschakelen dat zij professioneel te werk gaan. Wij vinden het belangrijk dat je over de juiste diploma’s beschikt. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een VOG om zorgwerk ZZP via ons te mogen verrichten. De vereisten die aan een de zorg ZZP’ers gesteld worden verschillen per opdracht. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van hoeveel en wat voor soort zorg de cliënten nodig hebben. Wij werken met veel verschillende opdrachtgevers. Op ons platform vind je daardoor hoogstwaarschijnlijk diverse opdrachten die goed bij jou passen. Bezoek de pagina “ik ben ZZP’er” voor meer informatie over het werken via Medicentraal. Hier lees je precies wat wij jou te bieden hebben.

Opdrachtgever met zzp zorgwerk?

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar zorg ZZPers? Dan is Medicentraal een interessant zorg bemiddelingsbureau. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Om dit te bewerkstelligen houden wij de tarieven scherp. Doordat wij ook de ZZP’er in de zorg gunstige voorwaarden bieden, weten zorg ZZP’ers ons platform te vinden. Hierdoor zal het niet lang duren voordat de eerste kandidaten zich aanbieden voor zorgwerk ZZP. Meer informatie over het plaatsen van opdrachten bij Medicentraal lees je op de pagina “ik zoek een ZZP’er

Contact

Ben jij op zoek naar zzp zorgwerk? Of ben je op zoek naar geschikte zorg zzp’ers? Neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en de e-mailadressen van onze specialisten. Heb je nog vragen die je graag beantwoord hebt? Neem ook dan gerust contact met ons op.


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972

Call Now ButtonBel nu : 020-2614896