Zorg Uitzendbureau

Personeel in medische omgeving

MediCentraal is het uitzendbureau in de zorg en welzijnssector. Mede door onze kracht is het mogelijk dat zorgorganisaties meer flexibele uren kunnen inlenen. Hoe wij dit doen? Door anders te zijn dan andere bureaus, no-nonsense en eerlijke tarieven. Benieuwd wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Over ons

MediCentraal is ontstaan vanuit de overtuiging dat uitzenden en detacheren in de zorg betaalbaar moet zijn voor uw organisatie door doelmatiger en effectiever samen te werken met de inzet van flexibel gekwalificeerd personeel.

 Wij zijn anders dan andere. Wij houden van openheid, eerlijkheid en transparantie. Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, komen zelf uit de zorgwereld en staan graag voor je klaar.

 Meer geld overhouden

Jij bepaald zelf je tarief en wij zorgen ervoor dat jij wekelijks wordt uitbetaalt. Wij hebben geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij echt waar je aan toe bent bij ons als ZZP’er.

 Bonusprogramma

Wij vinden het belangrijk dat je voor ons kiest en willen je graag daarvoor naast je salaris extra belonen met een bonusprogramma voor uitzendkrachten. Daarom spaar je bij ons voor ieder gewerkt uur WerkMiles welke je kan besteden in de WerkMiles shop. Je kan in de shop kiezen uit verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld een diner bon, weekendje weg of wanneer je voldoende WerkMiles hebt zelfs een Tablet.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!

Wij staan voor:

  • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

  • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

  • Faire tarieven

  • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

  • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

  • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

  • Een op maat gemaakte aanpak

  • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN


ARNHEM

ROTTERDAM

LEIDEN

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972