Zzp in de zorg

Personeel in medische omgeving

Ben jij zzp’er in de zorg en op zoek naar een transparant en eerlijk bureau met korte lijnen, dan ben je bij MediCentraal aan het juiste adres. Wij rekenen geen bemiddelingskosten  en betalen wekelijks uit zonder extra kosten. Je overeengekomen tarief is dus je tarief zonder inhoudingen. MediCentraal is het toonaangevende bemiddelingsbureau in de zorg en welzijnssector.

Wie zijn wij?

MediCentraal gaat voor tevredenheid van uitzendkracht, zzp’er en opdrachtgever. Alleen wanneer er een goede samenwerking, openheid, eerlijkheid en transparantie is tussen alle partijen ontstaat er synergie. Zo werken we samen om medisch personeel gemotiveerd, professioneel en gekwalificeerd te houden.

Wij vinden dat je als uitzendkracht naast je salaris extra beloond mag worden voor je inzet via een bonusprogramma. MediCentraal wil niet alleen zelf groeien maar ook de maatschappij hiervan iets teruggeven door financieel bij te dragen aan CBF erkende goede doelen, welke door de opdrachtgever wordt bepaald.

Meer geld overhouden

Wij bieden je passende opdrachten aan en nemen je zorgen uit handen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Je tarief is je tarief, wij zorgen ervoor dat je wekelijks wordt uitbetaalt, hebben geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes. Zo weet jij echt waar je aan toe bent bij ons als zzp’er en kan jij je bezig houden met waar je echt goed in bent.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!

Wij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

 • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

 • Faire tarieven

 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

 • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

 • Een op maat gemaakte aanpak

 • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN


ARNHEM

ROTTERDAM

LEIDEN

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896