Zzp'er in de zorg

Personeel in medische omgeving

Ben jij zzp’er in de zorg en op zoek naar een transparant en eerlijk bureau met korte lijnen? Dan ben je bij MediCentraal aan het juiste adres. Wij rekenen geen bemiddelingskosten  en betalen wekelijks uit zonder extra kosten. Je overeengekomen tarief is dus je tarief zonder inhoudingen. Je voordeel kan tot meer dan €10.000,- euro oplopen per jaar ten opzichte van andere bemiddelingsbureaus.

Wie is MediCentraal

MediCentraal is het toonaangevende bemiddelingsbureau in de zorg en welzijnssector. Zorg zit in ons DNA, hierdoor zijn wij anders dan anderen. Wij houden van openheid, eerlijkheid en transparantie.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsmarkt, komen zelf uit de medische zorgwereld en staan graag voor je klaar. Ze spreken de taal en zijn altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen. Wij hebben zowel zorg alsook andere medische vacatures.

 Werken als ZZP’er

Jij en de opdrachtgever staan bij ons echt Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Je bepaalt zelf hoe je werkt, aan wie je zorg verleent en wanneer je deze zorg biedt. Wij geloven dat deze vrijheid er ook voor zorgt dat de kwaliteit van de aangeboden zorg verbetert en jij in je kracht staat als zorgverlener.

Opleidingen

Werk je voor MediCentraal dan bieden wij je de mogelijkheid om up-to-date, bevoegd en bekwaam te blijven in jou vakgebied. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de expertise van Health Investment.

Heb je interesse of wil je meer weten hoe het werken als zzp’er in de zorg eraan toegaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

 • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

 • Faire tarieven

 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

 • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

 • Een op maat gemaakte aanpak

 • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN


ARNHEM

ROTTERDAM

LEIDEN

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896