Langdurige opdrachten

in de zorg voor ZZP'ers

Oftewel detachering van ZZP zorgprofessionals voor langdurige opdrachten.

Over MediCentraal

Specialisten in zorg & welzijn

MediCentraal biedt langdurige opdrachten -oftewel detachering - met gekwalificeerde Zelfstandige ZorgProfessionals.

Bemiddelen van langdurige opdrachten/ detacheren in de zorg is een specialisme waar MediCentraal ruime ervaring in heeft. Wij kennen de markt, spreken de taal en weten als geen ander wat nodig is om gemotiveerd zorgpersoneel te bemiddelen voor langdurige opdrachten. Continuïteit van kwalitatieve zorg staat daarin centraal.
Wil jij ook in aanmerking komen voor langdurige opdrachten in de zorg? Schrijf je dan meteen in. Je ontvangt dan snel een reactie voor een kennismaking.

 

Werken als zzp’er

Werken als zzp'er in de zorg heeft diverse voordelen versus het werken via een uitzendbureau of in vaste dienst. Zo kun jij bepalen waar je wilt werken: jij kiest welke opdrachten en afdelingen bij zorginstellingen het best bij jou passen. Je kunt je dus meer richten op de handelingen waar jij goed in bent en die je leuk vindt om te doen. Bovendien heb je de vrijheid wanneer en hoeveel uren je wilt werken. Als zelfstandige zorgverlener bepaal je dus echt zelf je eigen agenda. Last but not least: de hoeveelheid aan opdrachten zorgt voor continuiteit van je inkomsten en tevens van de zorg!

MediCentraal staat voor:

  • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor continuïteit van zorg. Bovendien steunt MediCentraal CBF erkende goede doelen
  • Eerlijke tarieven en overzichtelijke facturen
  • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit
  • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling
  • Een op maat gemaakte aanpak
  • Duidelijke afspraken

 

Flexibele zorgprofessionals

Werk jij bij een organisatie in de zorg? En ben je benieuwd wat de voordelen zijn bij de bemiddeling van zelfstandige zorgprofessionals op langdurige opdrachten? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Wij rekenen graag voor de inhuur van flexibel zorgpersoneel via MediCentraal kan opleveren. Samen zorgen we voor het verschil.

Persoonlijk kennismaken

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen je graag verder.

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.