MediCentraal

hét Zelfstandig Zorg Professional Bemiddelingsbureau

MediCentraal is gespecialiseerd in de ZZP bemiddeling van Zelfstandig Zorg Professionals binnen onder andere de zorg en welzijn sector, gehandicaptenzorg, GGZ-instellingen en de thuiszorg. Onze medewerkers hebben ruime ervaring, kennen de markt en spreken de taal. Of het nu gaat om een ad hoc dienst invulling of korte en langdurige opdrachten, dan ben je bij MediCentraal aan het juiste adres. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak!

T. 020-2614896

Spoednummer voor zorginstellingen, maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 23.00 uur en in het weekend tussen 8.00 - 17.00 uur:

T. 020-2101050

MEDEWERKERS MEDICENTRAAL

RECRUITERS

Jessica
Jessica Cheung
Tineke van Groeningen
Tineke van Groeningen
Kitty Rietveld
Kitty Rietveld
Amanda Verschoor - Kroos

Recruiter/ Planner

  amanda@medicentraal.nl

ADMINISTRATIE

Sabine Rietveld
Sabine Rietveld

Administratie

  sabine@medicentraal.nl

Vacature

Administratie

Wilco van Groeningen

PLANNERS

Annette Klok
Arlete Soares
Arlete Soares
Mirjam van Teunenbroek
Amanda Verschoor- Kroos

Planner/ Recruiter

  amanda@medicentraal.nl

MANAGEMENT

Monique van Dooren

Business Manager

  monique@medicentraal.nl

Leo Koning

Manager Marketing & New Business

  leo@medicentraal.nl

Roy Krautscheid
Roy Krautscheid

General Manager

  roy@medicentraal.nl

Hoofdkantoor

MediCentraal BV

 Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam

 020-2614896

Kvk nr. 67843972

Main office Medicentraal

ZORG MEE OM HET VERSCHIL TE MAKEN

Zorg jij mee om het verschil te maken in jouw vakgebied? Wil jij leuke, korte- of langdurige opdrachten? Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod aan opdrachten op alle niveaus binnen verschillende intra- (o.a. ouderenzorg instellingen, ziekenhuizen, privé klinieken) alsmede extramurale (o.a. thuiszorg) organisaties.

Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken en wil je graag via MediCentraal opdrachten in de zorg uitvoeren? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zorg jij samen met ons om het verschil te maken met onze missie en visie?

  Neem contact op:  Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896