Opdrachten voor  jou als ZZP Verpleegkundige

Als ZZP Verpleegkundige met niveau 4 of 5 ben je altijd op zoek naar leuke, nieuwe opdrachten in de zorg. MediCentraal is hét bemiddelingsbureau voor ZZP'ers die in de zorg werken. Bekijk en reageer op onze opdrachten voor verpleegkundigen of schrijf je direct in

ZZP Verpleegkundigen van niveau 4 en 5

Wij hebben de opdracht voor jou!

Ben jij gediplomeerd Verpleegkundige en als ZZP'er op zoek naar boeiende opdrachten? Kom dan bij MediCentraal, wij hebben ze!

Toe aan een volgende opdracht

Met je ervaring als ZZP Verpleegkundige, ben je regelmatig toe aan nieuwe ZZP-opdrachten in de zorg. Zo hou jij je ervaring en inzetbaarheid hoog. Dat kan bij een andere zorginstelling of afdeling. Dankzij ons netwerk hebben wij opdrachten die daarbij aansluiten.

Ook voor startende ZZP'ers

Steeds vaker kiezen verpleegkundigen ervoor om als zelfstandige te werken. Maar daar komt nog wel het een en ander bij kijken. Ben je als ZZP'er ingeschreven bij de KVK en wil je werken in de zorg? Schrijf je dan in als ZZP'er bij MediCentraal en wij begeleiden je persoonlijk naar een eerste zorgopdracht als ZZP-verpleegkundige.

Opdrachten voor ZZP verpleegkundigen

Zorgopdrachten via MediCentraal

MediCentraal is gespecialiseerd in de professionele bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zorgprofessionals (ZZP). Zo helpen we bij de continuïteit van zorg in tientallen zorginstellingen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Zowel korte als langdurige opdrachten (detachering). Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief. 

Snel een treffende match

Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers en verpleegkundige ZZP'ers gemakkelijk met elkaar in contact komen. Snelle trajecten die leiden tot de juiste match, waarin jij bepaalt wat voor werk je wilt doen, waar en wanneer. Dat is het specialisme van MediCentraal als bemiddelingsbureau in de zorg. Daarbij gebruiken we een app en werken we met persoonlijk contact. Prettig toch?

Wekelijkse betaling

Je bepaalt zelf hoeveel zorguren je werkt. Wij zorgen ervoor dat je facturen wekelijks betaald worden. Bovendien kun je al je opdrachten digitaal inzien. Ook is er de mogelijkheid om met een uitgebreid e-learning pakket jezelf te  blijven ontwikkelen en vaardigheden aan te leren.

Zo werkt het.

Je bent al ZZP-verpleegkundige

Je werkt al een tijdje als ZZP'er in de zorg, maar je hebt nog niet samengewerkt met MediCentraal? Schrijf je dan meteen in. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we jouw voorkeuren en ervaringen bespreken.

Natuurlijk willen we ook weten wat voor persoon je bent. Na een geslaagde kennismaking, maken we een overeenkomst en gaan we aan de slag om je passende opdrachten aan te bieden.

Je wilt starten als ZZP Verpleegkundige

Voordat je aan de slag kunt als ZZP'er en je inschrijving bij MediCentraal, moet er het een en ander worden geregeld. Onder andere het inschrijven bij de KvK en aanmelden bij de belastingdienst. Ook krijg je te maken met administratieve taken bij  zorgopdrachten. De specialisten bij MediCentraal helpen je graag, bel gerust of stuur een emailtje.

Verpleegkundige ZZP

Mijn ervaring als ZZP Verpleegkundige

Ik werk nu bijna 5 jaar als ZZP’er in de zorg. Het laatste jaar krijg ik mijn opdrachten via MediCentraal. Zij kennen mij inmiddels goed en ook de app werkt prima. Ik ben erg tevreden over de wekelijkse betaling en de persoonlijke hulp bij enkele vragen die ik had. Voor mij is dit een ideale situatie: ik heb een ruime keuze aan opdrachten die bij mij passen, ik werk waar en wanneer mij dat uitkomt en word ontzorgt op allerlei manieren. 

Nadia, ZZP-Verpleegkundige niveau 4

ZZP Verpleegkundige worden

Steeds meer verpleegkundigen kiezen ervoor om te gaan werken als zzp’er. En dat is niet vreemd, want werken als zelfstandige biedt voordelen. Je bepaalt namelijk zelf waar en hoeveel je werkt. En wat je uiteindelijk verdient.
De voordelen die je als zelfstandig  verpleegkundige hebt
 • Bepaal zelf voor welke organisaties je werkt.
 • Jij bepaalt het tarief waarvoor je wilt werken.
 • Je bent flexibel in de uren die je per maand wilt werken.
 • Bevalt een opdracht niet, dan helpen wij je snel aan een andere opdracht.
 • Je hebt nauwelijks administratieve werkzaamheden. MediCentraal helpt jou ook hiermee.

Waar krijg je als zelfstandige mee te maken?

Natuurlijk heb je ook te maken bepaalde verplichtingen en voorwaarden als ZZP Verpleegkundige.

Houdt rekening met het onderstaande:

 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • AGB-code. Nodig om als verpleegkundige via een pgb te declareren. Daarvoor moet je het Kiwa-keurmerk aanvragen.
 • De kwaliteitswet, voluit Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), benoemde in 2015 voor het eerst zelfstandige verpleegkundige als aparte categorie. Daarmee valt deze onder het toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De inspectie ziet een zzp’er als ‘zorgaanbieder’. Dat betekent: net als elke zorginstelling een kwaliteitssysteem hebben. Je moet beschikken over een klachtenregeling en een eigen zorgdossier.
 • Verpleegkundigen in de thuiszorg hebben te maken met ingewikkelde financieringsstromen: de gemeente (voor wmo-zorg), zorgkantoren (voor pgb via de Wet langdurige zorg) en de zorgverzekeringswet voor de wijkverpleging.
 • Eigen administratie. Je moet urenstaten opstellen, rekeningen sturen, bonnen verzamelen en facturen inkloppen en de jaaropgaaf voor de belastingdienst. Gelukkig helpt MediCentraal jou bij deze werkzaamheden.

Opdrachten voor ZZP Verpleegkundigen 

We hebben momenteel geen vacatures. Kijk later nog een keer!

Contact

Ben jij op zoek naar zzp opdrachten in de zorg? Of is jouw organisatie op zoek naar flexibele en ervaren zorgprofessionals? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Op de contactpagina vind je ook de directe telefoonnummers en e-mailadressen van onze specialisten. 

0
Je winkelwagen
 • No products in the cart.