Inschrijven als ZZP’er in de zorg

Ben jij een Zelfstandige ZorgProfessional - ZZP’er – die een betrouwbaar bemiddelingsbureau zoekt? En wil je korte of langdurige, leuke én uitdagende opdrachten in de zorg? Kom dan bij MediCentraal, met wekelijkse betaling én persoonlijk contact.

Inschrijven ZZP Zorgopdrachten

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   Toegestane bestandsformaten: PDF, DOC, DOCX, JPG & PNG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

  Zorgopdrachten met verschil

  Zorg jij mee om het verschil te maken? Schrijf je dan nu in en krijg toegang tot een ruim aanbod aan opdrachten voor ZZP’ers op alle niveaus in zorg en welzijn. Kortdurend of voor langere tijd. Wij nemen persoonlijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Wekelijks is er uitbetaling zonder inhouding van kosten. Wel zo prettig toch?

  Bij organisaties in de ouderenzorg, ziekenhuizen en privéklinieken als in de extramurale thuiszorg zijn volop opdrachten. Zowel voor jou als verpleegkundige, VIG, Helpende (plus) en andere zorgfuncties. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Staat jouw gewenste opdracht niet op de site? Schrijf je dan toch in, wij zoeken graag naar passende opdrachten voor jou. Geheel gratis, eenvoudig en vrijblijvend.

  ZorgBonus 2021

  MediCentraal wil graag met jou verder groeien. Meld je daarom ook aan voor de ZorgBonus van 2021 en ontvang  max € 1.400 bovenop je facturen. En als je een nieuwe ZZP’er aanbrengt die meer dan 100 uur bij ons werkt, dan krijg je een cadeaubon van € 50,-. Want een positief woord van jou is meer waard dan duizend advertenties!

  Waarom inschrijven bij MediCentraal?

  N

  Persoonlijke aandacht

  N

  Verdien €1.400 ZorgBonus in 2021

  N

  Eerder de leukste en mooiste diensten

  N

  Geen concurrentie- en relatiebeding

  N

  Ruime ervaring in bemiddeling van ZZP’ers in de zorg

  Werkgeluk en mooie opdrachten

  Samen zorgen voor het verschil, dat levert werkgeluk op voor ZZP’ers bij MediCentraal. Want onze zorgprofessionals hebben plezier in hun werk en worden op allerlei manieren ondersteund door ervaren recruiters, planners en administratie. Verzorgenden (IG), gespecialiseerd en algemeen verpleegkundigen, helpenden en andere gedreven zorgprofessionals werken bij opdrachten die passen. Want die kies je namelijk zelf: doe waar je het beste in bent, wanneer je dat wilt en bij een zorginstelling van jouw voorkeur. Tevens kun je jezelf verder ontwikkelen in je vak, ook met onze elearning. Deze liefdevolle zorg merken onze patiënten, cliënten en klanten. Zo staat goede zorg centraal.

  Veelgestelde vragen

  Ondersteunen jullie zorgprofessionals om als ZZP’er te starten?

  Wanneer je wilt starten als ZZP’er, daar goed over hebt nagedacht en de voor en tegens hebt afgewogen, is de eerste stap om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK) link. Zij helpen je op weg: online vul je een vragenlijst in met je bedrijfsnaam en andere informatie. Daarna maak je een afspraak om bij de KvK langs te gaan en je in te schrijven. Als je vooraf meer wilt weten met specifieke vragen over de zorg, neem dan contact op met de ervaren recruiters bij MediCentraal. Zij staan je graag te woord en helpen je graag verder.

  Hoe verloopt mijn administratie bij MediCentraal?

  Wij ondersteunen je in jouw administratie. Overzichtelijk en zonder extra kosten. Zo kun jij doen waar je goed in bent, namelijk deskundige zorg leveren. Daarnaast werken wij intensief samen met Albero Medico. Zij hebben jarenlange ervaring met medische boekhoudingen en weten wat nodig is. Zo wordt jij administratief ontlast en voldoe je aan de (veranderende) eisen van de Belastingdienst.

  Wat maakt MediCentraal anders dan andere bemiddelingsbureaus?

  Eigenlijk verklapt onze naam het antwoord: wij werken alleen in de medische sector. Door dit specialisme en jarenlange ervaring kennen we als geen ander de mogelijkheden voor bemiddeling van zorgprofessionals bij zorginstellingen. Wij geloven dat waardering en werkplezier de belangrijkste zaken zijn om zorgopdrachten goed uit te voeren. Op een transparante, no-nonsense manier zonder dure overheadkosten. Zo zorgen wij voor voldoende opdrachten en de juiste match voor Zelfstandige ZorgProfessionals bij onze opdrachtgevers.

  Moet ik bij jullie ook 30 dagen wachten op uitbetaling van mijn factuur zoals bij veel bemiddelingsbureaus ?

  Nee, bij MediCentraal betalen wij jouw factuur 7 dagen na factuurdatum. Zo krijg je van ons gratis voorfinanciering,   zonder kosten. Zo helpen we jou met continuïteit van je inkomsten.

  Welke financiële voordelen zijn er voor mij als ZZP’er?

  Als zelfstandige zorgprofessional heb je meerdere financiële voordelen. Laat je hierover voorlichten door een financieel specialist. Onderstaand enkele voorbeelden die op jou van toepassing kunnen zijn:

  • Kosten die je maakt voor je bedrijf zijn aftrekbaar van de winst.
  • indien je 1.225 uur per jaar werkzaam bent geweest voor je onderneming, krijg je Zelfstandigen aftrek.
  • MKB winstvrijstelling
  • Individuele aftrekposten

   Hoe zijn jullie bereikbaar?

  Wij zijn telefonisch goed bereikbaar via 020-2614896 en per mail via info@medicentraal.nl In het weekend (8.00u tot 17.00u) en in de avonduren (18.00u tot 23.00u) door de week is er het noodnummer 020-2101050.
  Neem gerust contact op met vragen en als je interesse hebt voor een kennismakingsgesprek. We verbinden je dan door met de juiste afdeling en collega. Want persoonlijk contact is onze kracht.

  Wat kost bemiddeling via MediCentraal?

  Wij berekenen bij MediCentraal geen kosten voor Zelfstandig ZorgProfessionals. Dus geen inhoudingen op jouw uurtarief. Ook niet voor de wekelijkse betalingen. Het tarief dat je via ons ontvangt is je netto tarief.

  Kan ik via jullie ook nascholingen volgen?

  Ja! Er is een uitgebreid aanbod van geaccrediteerde e-learnings met voorbehouden handelingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo helpen wij je om bevoegd en bekwaam te blijven, waar en wanneer jij dat wilt.

  Niet je vraag of antwoord gevonden?

  Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

  Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

  Helderheid in Wet- en regelgeving

  Wist je dat MediCentraal deelnemer is aan Intermediairs voor Zelfstandig Ondernemers Nederland I.ZO? Zo weet je dat wat wij doen voor ZZP’ers helemaal klopt. Wij zijn een gerenommeerde intermediair voor zzp’ers en zorginstellingen! Transparant en zonder concurrentie- en relatiebeding. Je tarief is je tarief. Geen inhoudingen voor verwerking, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratie. Kortom, geen kleine lettertjes, zodat je meteen weet waar je aan toe bent als ZZP’er. Daarnaast betalen wij je wekelijks uit zonder extra kosten. Schrijf je meteen in voor leuke opdrachten in de zorg!

  Vragen? Hulp nodig?

  Bel 020-2614 896

  info@medicentraal.nl

  Call Now ButtonVragen? Bel 020-2614 896