Schrijf je in voor ZZP zorg opdrachten

Ben jij een Zelfstandige ZorgProfessional? En zoek je nieuwe ZZP-opdrachten in de zorg? Schrijf je dan nu gratis in voor leuke én boeiende zorgopdrachten bij MediCentraal, hét betrouwbare bemiddelingsbureau in de zorg met persoonlijk contact.

Zorgopdrachten met verschil

Zorg jij mee om het verschil te maken? Schrijf je nu dan in bij hét zelfstandig zorgprofessional bemiddelingsbureau. Na je inschrijving nemen we contact op om jouw wensen te bespreken.

Je krijgt toegang tot een ruim aanbod aan opdrachten als Zelfstandig Zorgprofessional en wekelijkse uitbetaling van je factuur. Wel zo prettig toch? Wij hebben opdrachten voor ZZP’ers in de zorg op alle niveaus bij tientallen zorgorganisaties, zowel kortdurend als voor langere tijd.

Schrijf je nu in voor leuke ZZP zorg opdrachten

ZZP opdrachten voor elke zorgfunctie

Wij hebben leuke en uitdagende zorgopdrachten voor jou als verpleegkundige, verzorgende (IG) of helpende (plus). Maar ook als je een andere zorgfunctie zoekt helpen we je aan een passende opdracht. Wij hebben opdrachten in de ouderenzorg, ziekenhuizen en privéklinieken als in de extramurale thuiszorg.

Interesse? Schrijf je in voor uitdagende ZZP opdrachten in de zorg. Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken. We gaan dan voor jou op zoek naar een passende zorgopdracht. Geheel gratis, eenvoudig en vrijblijvend. Medicentraal zorgt ervoor!

Inschrijven ZZP Zorgopdrachten

Waarom inschrijven bij MediCentraal?

N

Persoonlijke aandacht

N

Donderdag factureren, vrijdag betaald

N

Eerder de leukste en mooiste diensten

N

Geen concurrentie- en relatiebeding

N

Ruime ervaring in bemiddeling van ZZP’ers in de zorg

Werkgeluk en mooie opdrachten

Samen zorgen voor het verschil, dat levert werkgeluk op voor je als ZZP’er bij MediCentraal. Want de zorgprofessionals via MediCentraal hebben plezier in hun werk en worden op allerlei manieren ondersteund door ervaren recruiters, planners en administratief medewerkers. Door onze manier van samenwerken met zorgorganisaties heb jij de keuze uit de beste opdrachten. Verzorgenden (IG), gespecialiseerd en algemeen verpleegkundigen, helpenden en andere gedreven zorgprofessionals werken dus bij opdrachten die bij ze passen. Want die kies je namelijk zelf: doe waar je het beste in bent, wanneer je dat wilt en bij een zorginstelling van jouw voorkeur. Tevens kun je jezelf verder ontwikkelen in je vak, ook met onze e-learning. Deze liefdevolle zorg merken patiënten, cliënten en klanten. Zo staat goede zorg centraal.

Veelgestelde vragen

Ondersteunen jullie zorgprofessionals om als ZZP’er te starten?

Wanneer je wilt starten als ZZP’er, daar goed over hebt nagedacht en de voor en tegens hebt afgewogen, is de eerste stap om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK) link. Zij helpen je op weg: online vul je een vragenlijst in met je bedrijfsnaam en andere informatie. Daarna maak je een afspraak om bij de KvK langs te gaan en je in te schrijven. Als je vooraf meer wilt weten met specifieke vragen over de zorg, neem dan contact op met de ervaren recruiters bij MediCentraal. Zij staan je graag te woord en helpen je graag verder.

Hoe verloopt mijn administratie bij MediCentraal?

Wij ondersteunen je in jouw administratie. Zo kun jij doen waar je goed in bent, namelijk deskundige zorg leveren. Daarnaast werken wij intensief samen met professionele administratiekantoren. Zij hebben jarenlange ervaring met medische boekhoudingen en weten wat nodig is. Zo wordt jij administratief ontlast en voldoe je aan de (veranderende) eisen van de Belastingdienst.

Wat maakt MediCentraal anders dan andere bemiddelingsbureaus?

Eigenlijk verklapt onze naam het antwoord: wij werken alleen in de medische sector. Door dit specialisme en jarenlange ervaring kennen we als geen ander de mogelijkheden voor bemiddeling van zorgprofessionals bij zorginstellingen. Wij geloven dat waardering en werkplezier de belangrijkste zaken zijn om zorgopdrachten goed uit te voeren. Op een transparante, no-nonsense manier. Zo zorgen wij voor voldoende opdrachten en de juiste match voor Zelfstandige ZorgProfessionals bij onze opdrachtgevers.

Moet ik bij jullie ook 30 dagen wachten op uitbetaling van mijn factuur zoals bij veel bemiddelingsbureaus ?

Nee, bij MediCentraal hanteren we de regel: donderdag factureren, vrijdag betaald. Zo krijg je dus elke week betaald, een dag na factureren.

Welke financiële voordelen zijn er voor mij als ZZP’er?

Als zelfstandig zorgprofessional en ZZP'er heb je meerdere financiële voordelen. Laat je hierover voorlichten door een financieel specialist. Onderstaand enkele voorbeelden die op jou van toepassing kunnen zijn:

  • Kosten die je maakt voor je bedrijf zijn aftrekbaar van de winst.
  • indien je 1.225 uur per jaar werkzaam bent geweest voor je onderneming, krijg je Zelfstandigen aftrek.
  • MKB winstvrijstelling
  • Individuele aftrekposten

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren via 020-2614896 en per mail via info@medicentraal.nl
Neem gerust contact op met vragen en als je interesse hebt voor een kennismakingsgesprek. We verbinden je dan door met de juiste afdeling en collega. Want persoonlijk contact is onze kracht.

Zorgorganisaties bellen buiten kantooruren voor spoed inzake diensten; in het weekend (8.00u tot 17.00u) en in de avonduren van maandag t/m vrijdag (18.00u tot 23.00u) het noodnummer 020-2101050.

Wat kost bemiddeling via MediCentraal?

Wij berekenen bij MediCentraal een klein percentage dienstverleningskosten voor Zelfstandig ZorgProfessionals. Zo voldoe jij en ook wij aan de wet DBA en de ondernemerscheck en word je niet gezien als uitzendkracht, maar als ondernemer.

Kan ik via jullie ook bijscholingen volgen?

Ja! Er is een uitgebreid aanbod van geaccrediteerde e-learnings met voorbehouden handelingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo helpen wij je om bevoegd en bekwaam te blijven. Bijscholen waar en wanneer jij dat wilt met ruim 175 verschillende modules!

Niet je vraag of antwoord gevonden?

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Helderheid in Wet- en regelgeving

Wist je dat MediCentraal deelnemer is aan Intermediairs voor Zelfstandig Ondernemers Nederland I.ZO? Zo weet je dat wat wij doen voor ZZP’ers helemaal klopt. Wij zijn een gerenommeerde intermediair voor zzp’ers en zorginstellingen! Transparant en zonder concurrentie- en relatiebeding.  Daarnaast hoef je bij ons niet lang te wachten op je geld. We factureren elke week op donderdag en betalen op vrijdag. Schrijf je meteen in voor leuke opdrachten in de zorg!

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.