MediCentraal jouw ZZP zorg bemiddelingsbureau.

Ben jij ZZP in de zorg of ben je een ZZP’er in een ander medisch beroep en op zoek naar korte, langdurige, leuke en uitdagende opdrachten? Wij helpen je in de ZZP bemiddeling aan passende opdrachten.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van ZZP’ers in de zorg en weten precies wat jij als ZZP’er belangrijk vindt, want zorg zit in ons DNA. Wij zorgen voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Wij zijn tevreden als jij ook tevreden bent, daarom stellen wij jouw Centraal in je wensen en flexibiliteit.

Wij bieden je passende opdrachten aan en nemen je zorgen uit handen zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

Wij hanteren geen concurrentie- en relatiebeding. Je tarief is je tarief want wij hebben namelijk geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij ècht waar je aan toe bent bij ons als ZZP’er. Daarnaast betalen wij je wekelijks uit zonder extra kosten.

Je leest het goed! Geen kosten.

Bij MediCentraal scheelt je dat bijvoorbeeld al snel weer een hele mooie vakantie!*

*Stel dat je 7% betaalt voor je eerdere (tov normale betaaltermijn) uitbetaling en dat daarnaast 4,50- euro per uur wordt ingehouden van je tarief voor je bemiddeling. Je werkt op jaarbasis 1760 uur en verdient hiermee ongeveer 52.000,- euro, dan betaal je al ruim 11.500,- euro aan je bemiddelingsbureau!!!  (Berekening is op basis van een fictief tarief). Bij MediCentraal kan je dus andere dingen doen met dit geld aangezien wij je dit niet berekenen.

MediCentraal is dus jouw ZZP bemiddelingsbureau!

MediCentraal is deelnemer aan het ZZP platform (een initiatief van de ABU). Hierdoor weet jij als ZZP'er in de zorg zeker dat wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaan en in dat wat wij doen jij Centraal staat.

"Jij doet waar jij goed in bent en wij helpen je bij het vinden van leuke en uitdagende opdrachten."

"Wij hanteren geen concurrentie- en relatiebeding. Je tarief is je tarief want wij hebben namelijk geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij ècht waar je aan toe bent bij ons als ZZP’er. Daarnaast betalen wij je wekelijks uit zonder extra kosten."

Wanneer jij opdrachten uitvoert voor MediCentraal en je draagt een nieuwe ZZP’er aan ontvang jij een cadeaubon van 50,- euro indien deze 100 uur via MediCentraal opdrachten heeft uitgevoerd.

Schrijf je vandaag nog in voor een
passende opdracht


Maximale bestandsgrootte: 2 MB

Toegestane bestandsformaten: .pdf, .doc, .docx, .jpg, .png


Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en het verwerken van mijn persoonlijke gegevens voor uitzend-, en bemiddelingsdoeleinden.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Maak jij het verschil in jouw vakgebied? Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod van vacatures op alle niveaus binnen verschillende intra-, alsmede extramurale organisaties. Ben jij zorgprofessional of in opleiding, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Samen maken wij het verschil met onze missie en visie.

Staat je vacature er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Ook ZZP’ers in de zorg en andere medische sectoren zijn bij ons welkom!

Waarom inschrijven bijMediCentraal?:

  • Persoonlijke aandacht

  • Ruime ervaring in de zorgbemiddeling

  • Wekelijkse betaling, géén kosten

  • Ondersteuning van goede doelen

  • Geen concurrentie- en relatiebeding


MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag flexibel of vast werken wanneer het jou uitkomt, kies dan  voor MediCentraal.

Privacy policy

 

 

Onze backoffice en verloning wordt verzorgd door Paytra. Zij hanteren de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd.

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972