MediCentraal

Het zzp zorg bemiddelingsbureau met de leukste zorg opdrachtenWaarom inschrijven bij MediCentraal?

 • Persoonlijke aandacht
 • Ruime ervaring in de zorgbemiddeling
 • Wekelijkse betaling, géén kosten
 • Eerder de leukste en mooiste diensten
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Wanneer jij opdrachten uitvoert voor MediCentraal en je draagt een nieuwe ZZP’er aan ontvang jij een cadeaubon van 50,- euro indien deze 100 uur via MediCentraal opdrachten heeft uitgevoerd, want een positief woord van jou is meer waard dan duizend advertenties!

Schrijf je in voor een passende opdracht

  Maximale bestandsgrootte: 2 MB

  Toegestane bestandsformaten: .pdf, .doc, .docx, .jpg, .png


  MediCentraal

  Jouw ZZP zorg bemiddelingsbureau.

  Waarom inschrijven bij MediCentraal?

  • Persoonlijke aandacht
  • Ruime ervaring in de Zelfstandige Zorg Professional bemiddeling
  • Wekelijkse betaling, géén kosten
  • Eerder de leukste en mooiste diensten
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

  Wanneer jij opdrachten uitvoert voor MediCentraal en je draagt een nieuwe ZZP’er aan ontvang jij een cadeaubon van 50,- euro indien deze 100 uur via MediCentraal opdrachten heeft uitgevoerd, want een positief woord van jou is meer waard dan duizend advertenties!

  Meld je hier direct aan voor de € 1.400 ZorgBonus in 2021  Ben jij een Zelfstandig Zorg Professional, ZZP’er en op zoek naar een goed bemiddelingsbureau met korte, langdurige, leuke en uitdagende opdrachten? Dan helpen wij je in de ZZP bemiddeling aan flexibele, leuke en passende zorgopdrachten.

  Door onze jarenlange ervaringen in de bemiddeling van Zorg Professionals weten wij als geen ander wat jij belangrijk vindt in het uitvoeren van opdrachten en het runnen van je eigen onderneming, want zorg zit ook in ons DNA. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdracht en Zelfstandig Zorg Professional. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent, daarom stellen wij jou Centraal in je wensen en flexibiliteit. Zo kan jij doen waar je goed in bent, namelijk het leveren van kwalitatieve en goede liefdevolle zorg.

  Wij bieden je passende opdrachten aan en nemen je zorgen uit handen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Jij zorgt, wij doen de rest!

  • Wij hanteren geen concurrentie- en relatiebeding.
  • Je tarief is je tarief want wij hebben namelijk geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij dus ècht waar je aan toe bent bij ons als Zelfstandig Zorg Professional.
  • Daarnaast betalen wij je wekelijks uit zonder extra kosten.

  Je leest het goed! Geen kosten.

  Bij MediCentraal houdt je dus meer over dan bij andere bemiddelingsbureaus!*

  * Stel dat je 7% betaalt voor je versnelde (t.o.v. normale betaaltermijn van 30 dagen) factuur uitbetaling en dat daarnaast 4,50 euro per uur wordt ingehouden van je tarief voor je bemiddeling (let op bovenop dit bedrag betaal je ook nog BTW tarief van 21% wat het bedrag tot 5,45 euro maakt). Je werkt op jaarbasis 1760 uur en verdient hiermee ongeveer 52.000,- euro, dan betaal je al ruim 13.000,- euro aan je bemiddelingsbureau!!! (Berekening is op basis van een tarief van 30,- euro, dus bij jou kan dit bedrag nog hoger zijn).

  Bij MediCentraal kan je dus leuke andere dingen doen met je geld aangezien wij verder geen kosten aan je berekenen. Samen met jou als Zelfstandig Zorg Professional en de opdrachtgever zorgen wij voor maatschappelijk verantwoorde zorgprofessional inhuur en houden wij de zorg betaalbaar.

  Samen zorgen voor de zorg;

  Door onze gunstige tarieven richting opdrachtgevers zoals zorginstellingen ontvangen wij meer en eerder opdrachten dan duurdere bureaus en ben jij eerder gegarandeerd van een volle agenda met de mooiste openstaande diensten.

  MediCentraal is dus jouw Zelfstandig Zorg Professional bemiddelingsbureau!

  MediCentraal is deelnemer aan intermediairs voor zelfstandig ondernemers Nederland (Zo weet je zeker als zzp’er dat wat wij doen, juist is) Hierdoor zijn wij een gerenomeerde intermediair voor zowel opdrachtgevers als zzp’ers!

  • Jij doet waar jij goed in bent en wij helpen je bij het vinden van leuke en uitdagende opdrachten.
  • Wij hanteren geen concurrentie- en relatiebeding. Je tarief is je tarief want wij hebben namelijk geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij ècht waar je aan toe bent bij ons als ZZP’er. Daarnaast betalen wij je wekelijks uit zonder extra kosten.

  ZORG MEE OM HET VERSCHIL TE MAKEN

  Zorg jij mee om het verschil te maken in jouw vakgebied? Wil jij leuke, korte- of langdurige opdrachten? Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod aan opdrachten op alle niveaus binnen verschillende intra- (o.a. ouderenzorg instellingen, ziekenhuizen, privé klinieken) alsmede extramurale (o.a. thuiszorg) organisaties.

  Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken en wil je graag via MediCentraal opdrachten in de zorg uitvoeren? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zorg jij samen met ons om het verschil te maken met onze missie en visie?

  Staat je opdracht er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.


  VEELGESTELDE VRAGEN:


  Ondersteunen jullie om als ZZP’er te kunnen starten?

  Wanneer je wilt starten als ZZP’er en daar goed over hebt nagedacht, de voor en tegens hebt afgewogen is de eerste stap dat je je gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Zij helpen je op weg met je bedrijfsnaam en inschrijving. Van tevoren kan je natuurlijk altijd met een recruiter van MediCentraal contact opnemen voor een afspraak die jou helpt in het bewandelen van deze route.

  Welke financiële voordelen zijn er voor mij als ZZP’er?

  Als zelfstandige heb je meerdere financiële voordelen. Onderstaand enkele voorbeelden die op jou van toepassing kunnen zijn:

  • Kosten die je maakt voor je bedrijf zijn aftrekbaar van de winst.
  • Zelfstandigen aftrek indien je 1225 uur per jaar werkzaam bent geweest voor je onderneming.
  • MKB winstvrijstelling
  • Individuele aftrekposten

  Hoe gaat mijn administratie bij jullie te werk?

  Bij MediCentraal ondersteunen wij je in de administratie zodat jij kunt doen waar jij goed in bent, namelijk goede en deskundige zorg leveren. Daarnaast werken wij intensief samen met Albero Medico zij weten als geen ander door hun jarenlange ervaring in de medische boekhoud wereld wat nodig is dat jij administratief wordt ontlast en jij geen problemen krijgt met de belastingdienst.

  Wat maakt MediCentraal anders dan andere bemiddelingsbureaus?

  Eigenlijk verklapt onze naam het antwoord op deze vraag al. Wij stellen iedereen in de medische sector Centraal. Wij geloven dat waardering een van de belangrijkste zaken is dat jij met plezier je opdrachten uitvoert. Daarom no-nonsense, transparantie en geen dure overheadkosten. Zo zorgen wij voor voldoende opdrachten voor Zelfstandige Zorg Professionals bij onze opdrachtgevers.
  Wij spreken de taal, begrijpen de zorgwereld “want zorg zit in ons DNA” en combineren dit met jarenlange ervaring en deskundigheid in de arbeidsbemiddeling!  Wat kost de bemiddeling via MediCentraal?

  Jij staat bij ons Centraal. Wij hanteren daarom bij MediCentraal geen kosten voor Zelfstandig Zorg Professionals. Wij hebben dús geen inhoudingen op het tarief. Het tarief dat je via ons ontvangt is je netto tarief.

  Kan ik via jullie ook nascholingen volgen?

  Ja, vanaf september 2020 is het via de MediCentraal Academy mogelijk om geaccrediteerde e-learnings te volgen en je voorbehouden handelingen in de praktijk te laten toetsen en certificeren. Zo helpen wij je om bevoegd en bekwaam te blijven. Meer informatie volgt t.z.t.

  Hoe zijn jullie bereikbaar?

  Wij zijn bereikbaar via 020-2614896 en per mail via info@medicentraal.nl
  Indien je vragen hebt of interesse hebt voor een kennismakingsgesprek dan kan je via het bovenstaande telefoonnummer contact opnemen met een van onze Recruiters.

  Wacht ik bij jullie ook 30 dagen net zoals bij andere bemiddelingsbureaus op betaling van mijn factuur?

  Nee, bij MediCentraal betalen wij je factuur 7 dagen na factuurdatum als voorfinanciering aan je uit zonder kosten.  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896