Hét Zelfstandig
ZorgProfessional bemiddelingsbureau

Wilt u zorgpersoneel inhuren op flexibele basis? En zelfstandige zorgprofessionals inzetten voor de continuïteit van zorg? MediCentraal is specialist in de bemiddeling van  zorgprofessionals. Betaalbare zorg bij korte en langdurige zorgopdrachten. Interesse? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend advies bij uw zorgorganisatie.

Ben je ZZP'er? Klik dan hier om in te schrijven voor zorgopdrachten.

Ja, ik wil meer weten

Neem vrijblijvend contact met mij op over de inzet van flexibele en zelfstandige zorgprofessionals bij mijn zorgorganisatie.

  • Bent u ZZP'er? Klik dan hier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy van MediCentraal.

Flexibel zorgpersoneel inhuren, zonder gedoe

N

Betrouwbare bemiddeling van zorgprofessionals

N

Persoonlijk contact en een vast contactpersoon

N

Goede bereikbaarheid

N

Zéér aantrekkelijke tarieven

N

Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

N

Specialisme in zorg en welzijn

N

Duidelijke afspraken

N

Ondersteuning op maat

N

Administratieve ontzorging

Betrouwbare bemiddeling

Wanneer het gaat om ZZP-bemiddeling in de zorg, wil een zorgorganisatie kunnen vertrouwen op gekwalificeerd zorgpersoneel, goede invulling van opdrachten en administratieve ontzorging. En dat  voor een maatschappelijk betaalbaar tarief zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. MediCentraal biedt dit en hanteert aantrekkelijke tarieven. Zowel bij flexibele inhuur als bij langdurige opdrachten.

Persoonlijk contact

Snel schakelen en weten wat je aan elkaar hebt, dat is samenwerken met MediCentraal. Elke opdrachtgever krijgt een vast contactpersoon op de afdeling planning, administratie en recruitment. En vanaf het eerste moment een persoonlijke kennismaking met een transparante aanpak. Jouw zorgorganisatie staat Centraal.

Goede bereikbaarheid

Erg belangrijk en gewaardeerd is onze telefonische bereikbaarheid. Want continuïteit in de zorg gaat boven alles. Daarom zijn we op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via 020-2614896, in de avonduren van maandag tot en met vrijdag (18.00u tot 23.00u) en in het weekend (8.00u tot 17.00u) op spoednummer 020-2101050. Zo krijgen zorginstellingen net die extra ondersteuning dat nodig is.

Ontzorgen van zorginstellingen

Als opdrachtgever kies je voor MediCentraal als bemiddelingsbureau om te worden ontzorgd en ondersteund met kwalitatieve zorgprofessionals. Actief meedenken met oplossingen voor een optimale bezetting bij zorgafdelingen met kwalitatief en flexibel zorgpersoneel is ons specialisme. Het uitvoeren van de administratie rondom de Zelfstandig ZorgProfessional en het organiseren van de (wekelijkse) betalingen aan de ZZP’ers wordt ook zeer gewaardeerd in de ondersteuning. Bijkomend voordeel voor zorgorganisaties bij het inhuren van Zelfstandige Zorgprofessionals in de flexibele schil, is het ontbreken van “gedoe rondom de Wet WAB” (aanzegtermijn etc.). MediCentraal voldoet aan de wet DBA, is actief lid van I-ZO Nederland, beschikt over een GVA, klachtenregeling en volgt de NEN 4400-1 richtlijnen in haar werkprocessen bij arbeidsbemiddeling.

Aantrekkelijke tarieven

MediCentraal is opgericht vanuit de overtuiging dat bemiddeling in de zorg maatschappelijk betaalbaar moet zijn en blijven zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij gaan voor een doelmatige, effectieve en langdurige samenwerking met zorgorganisaties door samen een goede invulling te geven aan opdrachten met flexibel gekwalificeerde zorgprofessionals. Met een no-nonsense werkhouding en geen dure  lease auto’s voor zorgprofessionals houden wij de kosten voor zorgorganisaties betaalbaar. Eerlijk en transparant.

Op deze manier zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner voor zorginstellingen: aantrekkelijke tarieven, MVO in onze werkwijze en hoge kwaliteit. Een zorgorganisatie kan zo met beschikbare budgetten meer en langer zorgprofessionals inhuren dan via duurdere bemiddelingsbureaus.

Bijscholing

Zorgprofessionals kunnen bij MediCentraal hun vaardigheden op een prettige manier bijhouden en uitbreiden. Goed om te weten voor je zorgorganisatie dat hier aandacht aan wordt besteed. Er is namelijk een uitgebreid pakket aan 175 gecertificeerde e-learnings beschikbaar. De voortgang wordt toegevoegd aan persoonlijke profielen en een bekwaamheidspaspoort. Het is mogelijk deze e-learnings aan te bieden aan al het zorgpersoneel bij jouw zorginstelling. Interesse? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. 

Werkgeluk

Bij de matching van opdrachten wordt rekening gehouden met gevraagde eisen van de opdracht en de benodigde aantoonbare ervaring. De planners en recruiters bij MediCentraal bespreken regelmatig met zorgorganisaties de ontwikkeling aan de hand van persoonlijke profielen. Door onze jarenlange ervaring en bewezen ondersteuning voor zorgorganisaties, beschikken wij over een ruim aanbod van kwalitatieve en gedreven Zelfstandig ZorgProfessionals, ieder met individuele wensen en kwaliteiten. Bij elke aanvraag van opdrachten wordt beoordeeld of die kwaliteiten, wensen en ervaringen goed aansluiten. De keuze om flexibel als ZZP'er te werken en gemotiveerd te blijven, betekent dat we goed luisteren naar persoonlijke wensen, aanwezige competenties en flexibiliteit. Als die aansluiten bij de ingediende zorgopdracht, wordt de beste zorg verleend en ontstaat werkgeluk en synergie. En dat merken patiënten en zorgorganisaties meteen. Want samen zorgen we voor het verschil!

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Ondersteuning op maat

Door in te zoomen op specifieke wensen en behoeften van jullie zorgorganisatie en jullie afdelingen die de inhuur plannen, ontstaan de beste oplossingen en samenwerkingen. Hoge snelheid in matching, invullen van spoeddiensten en langdurige diensten daar gaan wij voor. Out-of-the box denken, meewerken aan de dagelijkse uitdagingen rondom de invulling van het rooster, niets is ons vreemd. Kwaliteit met een persoonlijke touch dat staat bij ons Centraal, wij heten niet voor niets MediCentraal 😉 .

Specialisme in zorg en welzijn

Het professionele team van MediCentraal bestaat uit professionals met toewijding en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Specifiek zijn wij dedicated bemiddelaar van Zelfstandig Zorgprofessionals in de zorg en welzijn sector, thuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ-instellingen en overige medische sectoren. Zo kennen wij specifiek en dedicated de markt, zijn we oplossingsgericht en spreken de juiste taal van de zorg. Wij ontzorgen met de inzet van kwalitatieve Zelfstandig Zorgprofessionals en de benodigde documentatie door op een plek in ons CRM systeem de benodigde documenten betreffende de Zelfstandige Zorgprofessionals adequaat en bijgewerkt te houden voor jullie zorgorganisatie.

Heldere afspraken

Over de invulling van specifieke oplossingen voor professionele zorgbemiddeling maken wij met jullie zorginstelling heldere afspraken. Zo ontstaat in onze manier van werken de beste match bij het uitvoeren van opdrachten door de best gekwalificeerde Zelfstandige ZorgProfessional. Wij denken pro-actief mee in mogelijkheden en oplossingen en gaan volop aan de slag om aan de vraag van jullie zorgorganisatie maximale invulling te geven. Want samen zorgen we voor het verschil.

Besparen met de bemiddeling van zorgprofessionals? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek met MediCentraal. 

Spoed? Bel in het weekend of de avond met het noodnummer 020-2101 050 Ma t/m Vr (18.00u tot 23.00u) en in het weekend (8.00u tot 17.00u)
Wij denken graag mee in oplossingen door de optimale inzet van zorgprofessionals.

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

Call Now ButtonVragen? Bel 020-2614 896
× Hulp nodig?