Betrouwbare bemiddeling

Wij zorgen voor de juiste zorgprofessionals bij opdrachten in de zorg. Professionele bemiddeling met een aantrekkelijk tarief.

Persoonlijk kennismaken

Ja, ik wil meer weten over professionele bemiddeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy policy en de verwerking van mijn persoonlijke gegevens voor bemiddelingsdoeleinden.

Flexibel zorgpersoneel inhuren, zonder gedoe

N

Betrouwbare bemiddeling van zorgprofessionals

N

Persoonlijk contact en een vast contactpersoon

N

Goede bereikbaarheid

N

Zéér aantrekkelijke en vaste tarieven

N

Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

N

Specialisme in zorg en welzijn

N

Duidelijke afspraken

N

Ondersteuning op maat

N

Administratieve ontzorging

Betrouwbare bemiddeling

Wanneer het gaat om ZZP-bemiddeling in de zorg, willen zorgorganisaties kunnen vertrouwen op gekwalificeerd zorgpersoneel, goede invulling van opdrachten en een betaalbaar tarief. MediCentraal biedt dit en hanteert vaste tarieven. Handig, want zo weten zorginstellingen altijd welk tarief voor welke functie geldt. Zowel bij flexibele inhuur als bij langdurige opdrachten.

Persoonlijk contact

Snel schakelen en weten wat je aan elkaar hebt, dat is samenwerken met MediCentraal. Met een vast contactpersoon op planning, administratie en zelfs op recruitment. En vanaf het eerste moment een persoonlijke kennismaking en direct aanspreekpunt vanuit het management.

Goede bereikbaarheid

Erg belangrijk en hoog gewaardeerd is onze telefonische bereikbaarheid. Want continuïteit in de zorg gaat boven alles. Daarom zijn we op werkdagen bereikbaar via 020-2614896, in de avonden en in het weekend op spoednummer 020-2101050. Zo krijgen zorginstellingen net dat beetje extra ondersteuning dat nodig is.

Ontzorgen van zorginstellingen

Opdrachtgevers kiezen ook voor MediCentraal om te worden ontzorgd. Actief meedenken met oplossingen voor een optimale bezetting van zorgafdelingen met kwalitatief en flexibel zorgpersoneel. En het uitvoeren van de administratie rondom de Zelfstandig ZorgProfessional en  (wekelijkse) betalingen aan de ZZP’ers worden zeer gewaardeerd. Bijkomend voordeel is het ontbreken van “gedoe rondom de Wet WAB” (aanzegtermijn etc.).

Aantrekkelijke en vaste tarieven

MediCentraal is opgericht vanuit de overtuiging dat bemiddeling in de zorg betaalbaar moet zijn.  Doelmatige, effectieve en langdurige samenwerking met zorgorganisaties door goede invulling van opdrachten met flexibel gekwalificeerde zorgprofessionals. Met een no-nonsense werkhouding, geen dure overhead kosten of lease auto’s voor zorgprofessionals. Eerlijk en transparant.

Op deze manier zijn wij een betrouwbare partner met aantrekkelijke tarieven, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Scholing

Zorgprofessionals kunnen bij MediCentraal hun vaardigheden op een prettige manier bijhouden en uitbreiden. Waar en wanneer ze dat willen. Er is namelijk een uitgebreid pakket aan elearnings beschikbaar. Deze voortgang wordt toegevoegd aan de persoonlijke profielen. Het is mogelijk deze elearnings ook aan te bieden aan vast zorgpersoneel bij zorginstellingen. Interesse? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. 

Werkgeluk

Bij de matching van opdrachten wordt rekening gehouden met gevraagde skills en ervaring. De planners en recruiters bij MediCentraal bespreken regelmatig met zorgorganisaties de ontwikkeling aan de hand van persoonlijk profielen. Er is namelijk een ruim aanbod van Zelfstandig ZorgProfessionals, ieder met individuele wensen. Bij elke aanvraag van opdrachten wordt beoordeeld  of die wensen en ervaring goed aansluiten. De keuze om flexibel als ZZP te werken en gemotiveerd te blijven, betekent dat we goed luisteren naar persoonlijke wensen. Als die aansluiten bij de ingediende zorgopdracht, wordt de beste zorg verleend en ontstaat werkgeluk. En dat merken patiënten en zorgorganisaties meteen. Want samen zorgen we voor het verschil!

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Ondersteuning op maat

Door in te zoomen op specifieke wensen en behoeften van zorgorganisaties en afdelingen die inhuur plannen, ontstaan de beste oplossingen. Hoge snelheid in matching, self-service door automatisering en out-of-the box meewerken aan spoedopdrachten, niets is ons vreemd. Kwaliteit met een persoonlijke touch staat centraal. Zorgorganisaties kunnen zo met het beschikbare budget meer zorgprofessionals inhuren dan via duurdere bemiddelingsbureaus.

Specialisme in zorg en welzijn

Het team van MediCentraal bestaat uit professionals met toewijding en ervaring met  arbeidsbemiddeling. Specifiek in de zorg en welzijn sector, thuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ-instellingen en overige medische sectoren. Zij kennen de markt, zijn oplossingsgericht en spreken de juiste taal. Zo worden op een plek de benodigde documenten over onze zorgprofessionals bijgewerkt en de administratieve  documenten voor zorgorganisaties opgesteld.

Heldere afspraken

Over de invulling van specifieke oplossingen voor professionele zorgbemiddeling worden met elke zorginstelling heldere afspraken gemaakt. Zo ontstaat de beste match bij het uitvoeren van opdrachten door de best gekwalificeerde Zelfstandige ZorgProfessional. Wij denken pro-actief mee in mogelijkheden en gaan volop aan de slag om alle benodigde plaatsingen in te boeken. Want samen zorgen we voor het verschil.

Besparen met de bemiddeling van zorgprofessionals? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek met MediCentraal. 

Spoed? Bel in het weekend of de avond met het noodnummer 020-2101 050
Wij denken graag mee in oplossingen door de optimale inzet van zorgprofessionals.

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

Call Now ButtonVragen? Bel 020-2614 896