ZORGPERSONEEL GEZOCHT?

Heeft u op korte termijn zorgpersoneel nodig op flexibele basis? MediCentraal zorgt ervoor dat u snel over gekwalificeerd zorgpersoneel beschikt. Gewoon heldere afspraken tegen een gunstig tarief.

Betrouwbare bemiddeling

Wanneer het gaat om ZZP-bemiddeling in de zorg, wil een zorgorganisatie kunnen vertrouwen op gekwalificeerd zorgpersoneel, goede invulling van opdrachten en administratieve ontzorging. Dit alles voor een maatschappelijk betaalbaar tarief zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. MediCentraal biedt dit en hanteert aantrekkelijke tarieven. Zowel bij flexibele inhuur als bij langdurige opdrachten.

Uw voordeel bij MediCentraal

N

Betrouwbare bemiddeling van zorgprofessionals

N

Persoonlijk contact en een vast contactpersoon

N

Goede bereikbaarheid

N

Zéér aantrekkelijke vaste tarieven

N

Professionele en gekwalificeerde zorgprofessionals

N

Duidelijke afspraken

N

Administratieve ontzorging

N

Persoonlijke screening van ZZP'ers

N

Alles volgens wet DBA

N

Modelovereenkomst conform Belastingdienst

N

Lid van I-ZO

Liever bellen?

Dat kan. U kunt Ronald Wolf bellen op: 06-27354556.

Maak een persoonlijke afspraak

en ik beantwoord al uw vragen


Ronald Wolf
Account Manager

U wil natuurlijk weten wat MediCentraal voor uw organisatie kan betekenen. Maak met mij een afspraak en ik beantwoord al uw vragen zoals:

  • Hoe snel krijg ik geschikt personeel?
  • Wat zijn de kosten?
  • Hoe werkt het?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZZP zorgpersoneel inhuren

Goed zorgpersoneel is schaars. Heeft u op korte termijn zorgpersoneel nodig, dan kunnen wij deze snel plaatsen.  MediCentraal beschikt over een grote flexpool van gekwalificeerd zorgpersoneel op allerlei niveaus. Wilt u snel uw tekort aan zorgpersoneel opvullen? Verpleegkundigen, verzorgenden en helpende inhuren doet u gemakkelijk via MediCentraal.

Zorgpersoneel gezocht? Kies voor inhuren van zelfstandig zorgprofessionals. MediCentraal zorgt ervoor!

De juiste match wanneer u een verpleegkundige nodig heeft

Uw organisatie is uniek. Het is in uw belang dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Niet alleen als het gaat om kennis en vaardigheden, maar ook houden wij rekening met de voorkeuren en persoonlijkheid van een geschikte kandidaat. U wil natuurlijk een zelfstandig zorgprofessional die zich thuis voelt en prettig kan samenwerken met anderen. Wij houden hier rekening mee en selecteren voor u dé verpleegkundige of andere zorgprofessional die uw organisatie nodig heeft.

Ook ondersteuning tijdens de inhuur van zorgpersoneel

Bij de matching van opdrachten wordt rekening gehouden met gevraagde eisen van de opdracht en de benodigde aantoonbare ervaring. De planners en recruiters bij MediCentraal bespreken regelmatig met zorgorganisaties de ontwikkeling aan de hand van persoonlijke profielen.

Door onze jarenlange ervaring en bewezen ondersteuning voor zorgorganisaties, beschikken wij over een ruim aanbod van kwalitatieve en gedreven Zelfstandig ZorgProfessionals, ieder met individuele wensen en kwaliteiten. Bij elke aanvraag van opdrachten wordt beoordeeld of die kwaliteiten, wensen en ervaringen goed aansluiten. De keuze om flexibel als ZZP'er te werken en gemotiveerd te blijven, betekent dat we goed luisteren naar persoonlijke wensen, aanwezige competenties en flexibiliteit. Als die aansluiten bij de ingediende zorgopdracht, wordt de beste zorg verleend en ontstaat werkgeluk en synergie. Dat merken cliënten en zorgorganisaties direct. MediCentraal zorgt ervoor!

Beschikbaar voor een lange of korte periode

Via MediCentraal beschikt u over zorgmedewerkers voor zowel korte als lange termijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om het dienstverband van ZZP verpleegkundigen en verzorgenden te verlengen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Ons doel is het ontzorgen van uw zorginstelling

Als opdrachtgever kies je voor MediCentraal als bemiddelingsbureau om te worden ontzorgd en ondersteund met kwalitatieve zorgprofessionals. Actief meedenken met oplossingen voor een optimale bezetting bij zorgafdelingen met kwalitatief en flexibel zorgpersoneel is ons specialisme. Het uitvoeren van de administratie rondom de Zelfstandig ZorgProfessional en het organiseren van de betalingen aan de ZZP’ers wordt ook zeer gewaardeerd in de ondersteuning. Bijkomend voordeel voor zorgorganisaties bij het inhuren van Zelfstandige Zorgprofessionals in de flexibele schil, is het ontbreken van “gedoe rondom de Wet WAB” (aanzegtermijn etc.). MediCentraal voldoet aan de wet DBA, is actief lid van I-ZO Nederland, beschikt over een GVA, klachtenregeling en volgt de NEN 4400-1 richtlijnen in haar werkprocessen bij arbeidsbemiddeling.

Wij houden onze tarieven zo laag mogelijk

MediCentraal is opgericht vanuit de overtuiging dat bemiddeling in de zorg maatschappelijk betaalbaar moet zijn en blijven zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Zorgpersoneel inhuren betekent voor ons dat we gaan voor een doelmatige, effectieve en langdurige samenwerking met zorgorganisaties. Dit doen we door samen een goede invulling te geven aan opdrachten met gekwalificeerde zorgprofessionals. Met een no-nonsense werkhouding en geen dure  lease auto’s voor zorgprofessionals houden wij de kosten voor zorgorganisaties betaalbaar  en transparant.

Op deze manier zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner voor zorginstellingen: aantrekkelijke tarieven, MVO in onze werkwijze en hoge kwaliteit. Een zorgorganisatie kan zo met beschikbare budgetten meer en langer zorgprofessionals inhuren dan via duurdere bemiddelingsbureaus.

Opdrachten voor ZZP'ers in de zorg

Persoonlijk contact

Snel schakelen en weten wat je aan elkaar hebt, dat is samenwerken met MediCentraal. Elke opdrachtgever krijgt een vast contactpersoon op de afdeling planning, administratie en recruitment. En vanaf het eerste moment een persoonlijke kennismaking met een transparante aanpak. Jouw zorgorganisatie staat Centraal.

Gekwalificeerd zorgpersoneel gezocht? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek met MediCentraal. 

Spoed? Bel in het weekend of de avond met het noodnummer 020-2101 050 Ma t/m Vr (18.00u tot 23.00u) en in het weekend (8.00u tot 17.00u)
Wij denken graag mee in oplossingen door de optimale inzet van zorgprofessionals.

Zorgpersoneel inhuren op maat

Door in te zoomen op specifieke wensen en behoeften van jullie zorgorganisatie en de afdelingen die zich toeleggen op zorgpersoneel inhuren, ontstaan de beste oplossingen en samenwerkingen. Hoge snelheid in matching, invullen van spoeddiensten en langdurige diensten, daar gaan wij voor. Out-of-the box denken, meewerken aan de dagelijkse uitdagingen rondom de invulling van het rooster, niets is ons vreemd. Kwaliteit met een persoonlijke touch; wij zorgen ervoor!

Heldere afspraken

Over de invulling van specifieke oplossingen voor professionele zorgbemiddeling maken wij met jullie zorginstelling heldere afspraken. Zo ontstaat in onze manier van werken de beste match bij het uitvoeren van opdrachten door de best gekwalificeerde Zelfstandige Zorgprofessional. Wij denken pro-actief mee in mogelijkheden en oplossingen en gaan volop aan de slag om aan de vraag van jullie zorgorganisatie maximale invulling te geven. Want MediCentraal zorgt ervoor!

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Zorgopdrachten voor ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je hier direct in.

Kwaliteit in zorg en welzijn

Het team van MediCentraal bestaat uit professionals met toewijding en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn bemiddelaar van zelfstandig zorgprofessionals voor de zorg en welzijn sector. Wij zijn bekend met arbeidsbemiddeling, werken oplossingsgericht en spreken de taal van de zorg.

De screening van onze ZZP'ers gebeurt altijd tijdens een persoonlijke ontmoeting met één van onze recruiters. Bij gebleken geschiktheid worden de benodigde documenten gecontroleerd op authenticiteit. Dit doen wij om fraude te voorkomen.

Ronald Wolf: "Ik help u aan de juiste zorgmedewerkers"

Wil u meer weten over de voordelen van het inhuren van Zelfstandig Zorgprofessionals via MediCentraal? Ik ben uw aanspreekpunt en help u bij het plaatsen van de juiste kandidaten. Samen nemen wij uw wensen door en maken heldere afspraken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vragen? Hulp nodig?

Bel 020-2614 896

info@medicentraal.nl

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.