VOOR ZZP’ERS

zorgopdrachten in Rotterdam

Op zoek naar ZZP zorgopdrachten in Rotterdam? Zoek en vind de opdracht die bij jou past.

Zorgopdrachten in Rotterdam voor ZZP’ers

MediCentraal is hét bemiddelingsbureau voor zzp’ers die willen werken in de zorg. Ben je verpleegkundige, verzorgende IG, helpende plus of begeleider en wil je werken in Rotterdam? Bekijk dan hier ons aanbod van zorgopdrachten.

Wist je dat MediCentraal hét bemiddelingsbureau is voor zzp’ers die willen werken in de zorg. Ben je verpleegkundige, verzorgende IG, helpende plus of begeleider? Bekijk dan hier ons aanbod van zorgopdrachten.

Vind jouw zorgopdracht

Zoek en vind de leukste ZZP zorgopdrachten in Rotterdam.

Werken als zorg zzp'er in Rotterdam

Wij hebben veel zzp zorg opdrachten in Rotterdam

Werken in de zorg via MediCentraal in de regio Rotterdam betekent een ruim aanbod van zorgopdrachten waar je uit kunt kiezen. Als je bent ingeschreven en een kennismakingsgesprek hebt gehad, ontvang je regelmatig nieuwe en relevante opdrachten via email en onze app.

Ben jij gekwalificeerd om te werken in de zorg?

MediCentraal biedt de ZZP’er in de zorg gunstige voorwaarden. Uiteraard verwachten wij van zorg ZZP’ers die ons inschakelen dat zij professioneel te werk gaan. Het is een vereiste om over de juiste diploma’s te beschikken. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een VOG om zorgwerk ZZP via ons te mogen verrichten. De vereisten die aan een de zorg ZZP’ers gesteld worden verschillen per opdracht. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van hoeveel en wat voor soort zorg de cliënten nodig hebben. Wij werken met veel verschillende opdrachtgevers.

Op ons platform vind je daardoor hoogstwaarschijnlijk diverse opdrachten die goed bij jou passen. Bezoek de pagina Zorgprofessional voor meer informatie over het werken via MediCentraal. Hier lees je precies wat wij jou te bieden hebben.

Samenwerkingen in Rotterdam

MediCentraal werkt nauw samen met opdrachtgevers zoals zorginstellingen, klinieken en thuiszorgorganisaties in de regio Rotterdam. Hierdoor stromen er veel opdrachten binnen en heb jij altijd meer dan voldoende opdrachten om uit te kiezen.

Ben jij zzp’er in de zorg – oftewel een Zelfstandig ZorgProfessional – en beschik je over voldoende ervaring en de juiste diploma’s? Dan hebben wij gegarandeerd interessante opdrachten voor jou in de omgeving van Rotterdam!
En vind je het ook niet erg om iets verder van huis te werken? Dan kun je dit aangeven. Wij verbreden dan jouw beschikbaarheid. Kijk voor deze opdrachten in de andere regio’s.

Werken als ZZP’er in de zorg

Er is continu behoefte aan zorg. Als zzp’er in de zorg – Zelfstandige ZorgProfessional – hoef je in principe nooit zonder werk te zitten. Wél is het belangrijk dat opdrachtgevers en zorg zzp’er gemakkelijk met elkaar in contact komen. Dat is de taak van MediCentraal als  bemiddelingsbureau in de zorg. Reageer op een opdracht of schrijf je in als zorgprofessional. Je bepaalt zelf hoeveel zorguren je werkt. Wij zorgen ervoor dat je facturen binnen 30 dagen betaald worden. Bovendien kun je al je opdrachten digitaal inzien. Doordat wij je de mogelijkheid bieden om nascholingscursussen te volgen, kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

ZZP Bemiddeling in de zoeg

Zorgopdrachten in Rotterdam

Ben jij een zzp zorg specialist en op zoek naar zzp zorg opdrachten in Rotterdam? Dan is MediCentraal hét bemiddelingsbureau voor jou. MediCentraal helpt zorg zzp’ers die willen werken in de zorg in Rotterdam, maar ook op landelijk niveau. Wij hebben opdrachten in verschillende regio’s. Zo bieden we onder andere zorgopdrachten voor zorg zzp’ers in Amsterdam en zorg opdrachten in Den Haag aan. Daardoor wordt het voor jou als zzp’er in de zorg eenvoudig om opdrachten bij jou in de buurt vinden. Wij hebben meestal verschillende opdrachten openstaan. Zo kun je zelf bepalen hoe jij je uren indeelt. Wil je graag werken in de zorg en ben je bereid om verder te reizen voor je opdrachten? Dan raden we je aan om naar de opdrachten uit verschillende regio’s te kijken.

Regio Almere | Regio Amsterdam | Regio Arnhem Regio Den Haag | Regio Leiden | Regio Nijmegen | Regio Utrecht

kies de leukste opdrachten in jouw regio

Klik op een vestiging in jouw regio en bekijk het actuele overzicht van opdrachten. Dag, avond/nacht en weekenddiensten bij jou in de buurt. Of schrijf je direct in.

Wij hebben zorgopdrachten in de regio's: Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Venray, Ede.

Zorgpersoneel nodig?

MediCentraal helpt zorginstellingen aan gekwalificeerde zorgpersoneel. Wij plaatsen op korte termijn en voor elke gewenste duur. Heel flexibel dus. Natuurlijk tegen een eerlijk tarief.

  • Al onze ZZP’ers zijn persoonlijk gescreend
  • Flexibele en snelle plaatsing
  • Gunstige tarieven

Meer weten over de mogelijkheden? Lees alle informatie op de pagina ‘Zorgpersoneel inhuren’ en maak vervolgens een afspraak. Onze business manager Ronald Wolf komt graag bij u langs.

Ronald Wolf | Account manager MediCentraal

Ronald Wolf: “Ik help je aan snel aan geschikt zorgpersoneel”

Wil je meer weten over de voordelen van het inhuren van Zelfstandig Zorgprofessionals via MediCentraal? Ik ben jouw aanspreekpunt en help je bij het plaatsen van de juiste kandidaten. Samen nemen wij jullie wensen door en maken heldere afspraken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

error: Content is protected !!