Direct aan de slag als ZZP verzorgende

Als ZZP verzorgende ben je altijd op zoek naar leuke nieuwe opdrachten in de zorg. MediCentraal is hét bemiddelingsbureau voor ZZP'ers die in de zorg (willen) werken. Bekijk onze opdrachten voor verzorgenden of schrijf je direct in

Voor ervaren ZZP verzorgenden en starters

Wij hebben de opdracht voor jou!

Je bent ZZP-verzorgende en zoekt leuke uitdagende opdrachten? Of wil je ZZP-verzorgende worden? MediCentraal is er voor jou.

Toe aan een volgende opdracht

Je werkt al een tijd als ZZP-verzorgende in de zorg. Dan komt er een moment dat je op zoek bent naar een nieuwe opdracht. Dankzij ons netwerk hebben wij opdrachten die aansluiten bij jouw wensen.

Ook voor startende ZZP'ers

Steeds vaker kiezen verzorgenden ervoor om als zelfstandige te werken. Maar daar komt nog wel het een en ander bij kijken. Schrijf je in en we begeleiden je naar jouw eerst opdracht als verzorgende.

Opdrachten voor ZZP verpleegkundigen

ZZP verzorgende worden

Steeds meer verzorgenden kiezen ervoor om te gaan werken als zzp’er. En dat is niet vreemd, want werken als zelfstandige biedt voordelen. Je bepaalt namelijk zelf waar en hoeveel je werkt. En wat je uiteindelijk verdient.
De voordelen die je als zelfstandig  verzorgende hebt
 • Bepaal zelf voor welke organisaties je werkt.
 • Jij bepaalt het tarief waarvoor je wilt werken.
 • Je bent flexibel in de uren die je in de maand wilt werken.
 • Bevalt een opdracht niet, dan helpen wij je snel aan een andere opdracht.
 • Je hebt nauwelijks administratieve werkzaamheden. MediCentraal helpt jou hiermee.
 • Wekelijkse betaling

Waar krijg je als zelfstandige mee te maken?

Natuurlijk heb je ook te maken bepaalde verplichtingen en voorwaarden als ZZP verzorgende.

Houdt rekening met het onderstaande:

 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • AGB-code. Nodig om als verzorgende via een pgb te declareren. Daarvoor moet je het Kiwa-keurmerk aanvragen.
 • De kwaliteitswet, voluit Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), benoemde in 2015 voor het eerst zelfstandige verzorgende als aparte categorie. Daarmee valt deze onder het toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De inspectie ziet een zzp’er als ‘zorgaanbieder’. Dat betekent: net als elke zorginstelling een kwaliteitssysteem hebben. Je moet beschikken over een klachtenregeling en een eigen zorgdossier.
 • Verzorgenden in de thuiszorg hebben te maken met ingewikkelde financieringsstromen: de gemeente (voor wmo-zorg), zorgkantoren (voor pgb via de Wet langdurige zorg) en de zorgverzekeringswet voor de wijkverpleging.
 • Eigen administratie. Je moet urenstaten opstellen, rekeningen sturen, bonnen verzamelen en facturen inkloppen en de jaaropgaaf voor de belastingdienst. Gelukkig helpt MediCentraal jou bij deze werkzaamheden.

Waarom werken via MediCentraal

MediCentraal is gespecialiseerd in professionele bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zorgprofessionals (ZZP). Wij helpen bij de continuïteit van zorg in tientallen zorginstellingen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Zowel korte als langdurige opdrachten (detachering). Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief. 

Snel een treffende match

Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers en verzorgende ZZP'ers gemakkelijk met elkaar in contact komen. Snelle trajecten die leiden tot de juiste match.  Dat is de taak van MediCentraal als  bemiddelingsbureau in de zorg.

Wekelijkse betaling

Je bepaalt zelf hoeveel zorguren je werkt. Wij zorgen ervoor dat je facturen wekelijks betaald worden. Bovendien kun je al je opdrachten digitaal inzien. Doordat wij je de mogelijkheid bieden om nascholingscursussen te volgen, kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Hoe werkt het

Je bent al ZZP'er in de zorg

Je werkt al een tijdje als ZZP verzorgende, maar je hebt nog niet samengewerkt met MediCentraal? Dan nodigen we graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je vertelt ons wat je voorkeuren zijn.

Natuurlijk willen we ook weten wie jij bent. We bespreken daarom graag jouw en leggen contact met enkele referenties. Vervolgens gaan we aan de slag om voor jou leuke opdrachten te vinden.

Je wilt starten als ZZP verzorgende

Voordat je aan de slag kunt als ZZP'er moet er het een en ander worden geregeld. Onder andere inschrijven bij de KvK en aanmelden bij de belastingdienst. Ook krijg je te maken met administratieve taken. Geen nood. Wij zijn er om jou hierbij te helpen zodat je snel aan de slag kunt als zelfstandig ZZP'er.

Opdrachten voor ZZP-verzorgenden

Filter by

Contact

Ben jij op zoek naar zzp opdrachten in de zorg? Of zoek je geschikte zorg zzp’ers? Neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en de e-mailadressen van onze specialisten. Heb je nog vragen die je graag beantwoord hebt? Neem ook dan gerust contact met ons op.

0
Je winkelwagen
 • No products in the cart.