Detacheringsbureau Zorg

Personeel in medische omgeving

MediCentraal detacheert zowel uitzendkrachten alsook zzp zorgprofessionals. Wij hebben zowel kort-, alsook langdurige opdrachten in de zorg beschikbaar. Detacheren en uitzenden in de zorg zijn de vaardigheden waar MediCentraal ruime ervaring in heeft. Wij kennen de markt, spreken de taal en weten als geen ander wat belangrijk is om gemotiveerd gedetacheerd personeel te bemiddelden.

Over MediCentraal

MediCentraal is toonaangevend in de medische arbeidsbemiddeling. Zorg zit in ons DNA, hierdoor zijn wij anders dan anderen. Wij houden van openheid, eerlijkheid en transparantie. Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling en staan graag voor je klaar.

Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod van vacatures op alle niveaus binnen verschillende intra-, alsmede extramurale organisaties. Ben jij zorgprofessional of in opleiding, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Samen maken wij het verschil met onze missie en visie.

Werken als zzp’er

We kunnen verschillende pluspunten noemen die zzp’ers in de zorg ervaren. Allereerst kun je zelfstandig zorg verlenen aan zorgvragers op de manier die jij het fijnst vindt. Je kiest zelf welke zorg je (aantoonbaar) kunt en wilt verlenen. Je kunt je dus meer richten op de handelingen waar jij goed in bent en die je leuk vindt, in plaats van zorg te verlenen die je wellicht minder leuk vindt. Als zelfstandige zorgverlener bepaal je dus echt zelf welke zorg je wilt leveren.

Geen extra kosten

Jij bepaald zelf je tarief en wij zorgen ervoor dat jij wekelijks wordt uitbetaalt. Wij hebben geen (procentuele) inhoudingen voor verwerkingen, voorfinanciering, bemiddelingskosten, administratievergoeding en andere kleine lettertjes, zo weet jij echt waar je aan toe bent bij ons als zzp’er.

 Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!

Wij staan voor:

 • Persoonlijk contact, een vast contactpersoon

 • MVO uitzenden doordat u als opdrachtgever spaart voor CBF erkende goede doelen

 • Faire tarieven

 • Professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel

 • Geen 9 tot 17 uur mentaliteit

 • Ervaring in de medische arbeidsbemiddeling

 • Een op maat gemaakte aanpak

 • Duidelijke afspraken

MEDICENTRAAL HEEFT VESTIGINGEN IN

AMSTERDAM

UTRECHT

NIJMEGEN


ARNHEM

ROTTERDAM

LEIDEN

Wilt u ook dit bespaarvarken in uw organisatie maak dan vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel u kunt besparen met de inhuur van flexibel personeel via MediCentraal. Vul onderstaand formulier in of bel 020-2614896.
Wij nemen het spaarvarken dan alvast voor u mee!

  MediCentraal Logo

  Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

  Privacy policy

  MediCentraal is deelnemer

  Contact

  MediCentraal BV

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  T: 020-2614896
  E: info@medicentraal.nl
  Kvk nr. 67843972

  Call Now ButtonBel nu : 020-2614896