MediCentraal

Hét Zelfstandig Zorg Professional Bemiddelingsbureau

MediCentraal is jong, dynamisch, snelgroeiend en toonaangevend in de zelfstandige zorg bemiddeling. Omdat zorg in ons DNA zit zijn wij anders dan andere zelfstandig zorg bemiddelingsbureaus. Wij komen zelf uit de zorgwereld en hebben jarenlange ervaring in de bemiddeling van zorgprofessionals binnen de zorg en welzijn sector. Wij ontzorgen je met je administratie en helpen je met het vinden van opdrachten in de zorg die bij jou passen. We spreken de zorg taal, zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en houden van openheid, eerlijkheid en transparantie.

Jij en de zorginstelling staan bij ons echt Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match en uitdaging, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij weten als geen ander dat met plezier werken heel belangrijk is.

Wil jij leuke korte- of langdurige opdrachten in de zorg? Kies dan voor MediCentraal.


Persoonlijke aandacht

Bij MediCentraal stellen wij jou als zelfstandig zorgprofessional Centraal. Vanuit deze visie zorgt MediCentraal onder andere voor persoonlijk contact en een juiste match aan de hand van jouw flexibiliteit, profiel en wensen.

Waarom MediCentraal

Werken wanneer jij het wilt, vrijheid en waardering voor wat je doet vinden wij heel belangrijk. Daarom staat flexibiliteit en persoonlijke aandacht bij ons Centraal. Wij staan voor een langdurige en constructieve samenwerking. Betalen wekelijks uit en hebben geen inhoudingen voor bemiddelingskosten, administratie, etc.

Professionele arbeidsbemiddeling

Bij MediCentraal hebben wij jaren ervaring en kennis in de bemiddeling van zelfstandige zorgprofessionals, spreken de taal en weten dat alleen jij tevreden bent wanneer je met plezier werkt. Wij zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Bij ons weet jij echt waar je aan toe bent want wij hebben geen inhoudingen op het tarief. Daarnaast zijn wij lid van het platform ZZP dienstverleners en ontzorgen wij je in je administratie. Zo kan jij doen waar je goed in bent in de zorg.

Maatschappelijk betrokken

MediCentraal wil graag maatschappelijk betrokken zijn en iets teruggeven aan de maatschappij.  Doordat zorginstellingen kiezen om via MediCentraal Zelfstandige Zorg Professionals in te huren worden CBR erkende goede doelen ondersteund.

Opleidingen

Werk je voor MediCentraal dan bieden wij je de mogelijkheid om up-to-date, bevoegd en bekwaam te blijven in jou vakgebied. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de expertise van Health Investment 

Vanaf Maart 2020 kan je deelnemen aan de MediCentraal Academy, meer info volgt t.z.t.

Health Investment logo

Missie

MediCentraal gaat voor tevredenheid van ZZP’er en opdrachtgever. Alleen wanneer er een goede samenwerking, openheid, eerlijkheid en transparantie is tussen alle partijen ontstaat er synergie. Zo werken we samen om zorgprofessionals gemotiveerd en gekwalificeerd te houden. Wij vinden dat je als ZZP’er extra aandacht verdient, dit doen wij gedurende het jaar met leuke attenties en bijeenkomsten. MediCentraal wil niet alleen zelf groeien maar ook de maatschappij hiervan iets teruggeven door financieel bij te dragen aan CBF erkende goede doelen, welke door de zorginstelling wordt bepaald.

Visie

De doelgroep van MediCentraal is voornamelijk de zorg en welzijn sector. De wereld flexibiliseert in grote mate. Jarenlang werken voor dezelfde organisatie zal steeds meer een unicum zijn. Zelfstandige Zorg Professionals veroveren meer en meer het werkveld.  Om gekwalificeerd en gemotiveerde zorgprofessionals te behouden voor de sector zorgt MediCentraal dat deze professionals, door ze te ondersteunen in hun ondernemerschap en te binden en te boeien, voor de maatschappij beschikbaar en betaalbaar blijven voor zorginstellingen.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

ZORG MEE OM HET VERSCHIL TE MAKEN

Zorg jij mee om het verschil te maken in jouw vakgebied? Wil jij leuke, korte- of langdurige opdrachten? Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod aan opdrachten op alle niveaus binnen verschillende intra- (o.a. ouderenzorg instellingen, ziekenhuizen, privé klinieken) alsmede extramurale (o.a. thuiszorg) organisaties.

Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken en wil je graag via MediCentraal opdrachten in de zorg uitvoeren? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zorg jij samen met ons om het verschil te maken met onze missie en visie?

Staat je vacature er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Ook ZZP’ers in de zorg en andere medische sectoren zijn bij ons welkom!

MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling van zorg professionals in onder andere de zorg- en welzijn sector, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag korte of langdurige opdrachten werken wanneer het jou uitkomt, kies dan voor MediCentraal.

Privacy policy

MediCentraal is deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl
Kvk nr. 67843972