MediCentraal jouw uitzendbureau in de medische sector.

MediCentraal is jong, dynamisch, snelgroeiend en toonaangevend in de medische arbeidsbemiddeling. Omdat zorg in ons DNA zit zijn wij anders dan anderen. Wij hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, komen zelf uit de medische-, zorgwereld en staan graag voor je klaar. We spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en houden van openheid, eerlijkheid en transparantie.

Wij hebben zowel zorg alsook andere medische vacatures.

Jij en de opdrachtgever staan bij ons echt Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij weten als geen ander dat met plezier werken heel belangrijk is.

Wil jij graag flexibel of vast werken, in de zorg of ander medisch beroep, wanneer het jou uitkomt?  Kies dan voor MediCentraal.


Persoonlijke aandacht

Bij MediCentraal stellen wij jou Centraal. Vanuit deze visie zorgt MediCentraal onder andere voor persoonlijk contact en een juiste match aan de hand van jouw flexibiliteit, profiel en wensen.

Bonusprogramma

Wij vinden het belangrijk dat je voor ons kiest en willen je graag daarvoor naast je salaris extra belonen met een bonusprogramma voor uitzendkrachten. Daarom spaar je bij ons voor ieder gewerkt uur WerkMiles welke je kan besteden in de WerkMiles shop. Je kan in de shop kiezen uit verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld een dinerbon, weekendje weg of wanneer je voldoende WerkMiles hebt zelfs een Tablet.

Professionele arbeidsbemiddeling

Bij MediCentraal hebben wij jaren ervaring en kennis in de medische arbeidsbemiddeling, spreken de taal en weten dat alleen jij tevreden bent wanneer je met plezier werkt. Wij zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Wij betalen wekelijks de gewerkte uren uit aan zowel flexwerkers alsmede ZZP’ers.

Maatschappelijk betrokken

MediCentraal wil graag maatschappelijk betrokken zijn en iets teruggeven aan de maatschappij. Voor ieder uur dat je werkt bij een opdrachtgever spaart deze ook WerkMiles. De opdrachtgever bepaalt aan welk goed doel (CBF erkend) hij dit bedrag wil laten toekomen.

Opleidingen

Werk je voor MediCentraal dan bieden wij je de mogelijkheid om up-to-date, bevoegd en bekwaam te blijven in jou vakgebied. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de expertise van Health Investment

Health Investment logo

Missie

MediCentraal gaat voor tevredenheid van uitzendkracht, ZZP’er en opdrachtgever. Alleen wanneer er een goede samenwerking, openheid, eerlijkheid en transparantie is tussen alle partijen ontstaat er synergie. Zo werken we samen om medisch personeel gemotiveerd, professioneel en gekwalificeerd te houden. Wij vinden dat je als uitzendkracht naast je salaris extra beloond mag worden voor je inzet via een bonusprogramma. MediCentraal wil niet alleen zelf groeien maar ook de maatschappij hiervan iets teruggeven door financieel bij te dragen aan CBF erkende goede doelen, welke door de opdrachtgever wordt bepaald.

Visie

De doelgroep van MediCentraal uitzendbureau is de medische sector. De wereld flexibiliseert in grote mate. Jarenlang werken voor dezelfde organisatie zal steeds meer een unicum zijn. Om professioneel, gekwalificeerd en gemotiveerd medisch personeel te behouden voor de sector zorgt MediCentraal dat deze professionals, door te binden en te boeien, voor de maatschappij beschikbaar blijven.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Maak jij het verschil in jouw vakgebied? Bij MediCentraal hebben wij een ruim aanbod van vacatures op alle niveaus binnen verschillende intra-, alsmede extramurale organisaties. Ben jij zorgprofessional of in opleiding, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Samen maken wij het verschil met onze missie en visie.

Staat je vacature er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Ook ZZP’ers in de zorg en andere medische sectoren zijn bij ons welkom!

Teaser
MediCentraal Logo

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de medische arbeidsbemiddeling, spreken jouw taal en zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen. Jij en de opdrachtgever staan bij ons Centraal. Samen zoeken wij naar de juiste match, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil jij graag flexibel of vast werken wanneer het jou uitkomt, kies dan  voor MediCentraal.

Privacy policy

 

 

Onze backoffice en verloning wordt verzorgd door Paytra. Zij hanteren de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd.

Deelnemer

Logo platform zzp dienstverleners

Contact

MediCentraal BV

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam
T: 020-2614896
E: info@medicentraal.nl