4

Terug naar overzicht

ZorgRidder 2021, extra waardering voor ZorgProfessionals

9 apr 2021

ZorgRidder 2021 extra waardering voor ZorgProfessionals

Als blijk van waardering voor de inzet van Zorgprofessionals in deze coronatijd, introduceert MediCentraal de ZorgRidder.

ZorgRidder oorkonde

Zorgprofessionals die het afgelopen jaar hebben gewerkt via MediCentraal, hebben een ZorgRidder oorkonde ontvangen. Op deze manier worden zij in het zonnetje gezet en bedankt voor de goede zorg voor cliënten en patiënten onder moeilijke omstandigheden. Deze bijzondere prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven en verdienen een extra bedankje! Deze oorkonde is uit te printen en/of te plaatsen op social media. Want het is wel iets om bij stil te staan: goede zorg leveren voor cliënten in coronatijd.

Nominatie voor lintje

Daarnaast is er de mogelijkheid om een ZorgRidder te nomineren die een bijzondere situatie heeft meegemaakt. Dat kan van alles zijn: een last-minute nachtelijke invaldienst, een verjaardag vieren in coronastijl met cliënten, alles is mogelijk. Aanmelden inclusief onderbouwing kan via een email en een speciaal formulier op de website. Een jury beoordeelt deze aanmeldingen en reikt op de Dag van de Verpleging - 12 mei 2021 - een beperkt aantal lintjes uit inclusief een mooi boeket bloemen.

Geen gewoon bemiddelingsbureau

MediCentraal laat hiermee zien geen gewoon een bemiddelingsbureau te zijn. De Zelfstandige ZorgProfessional staat centraal en krijgt persoonlijke aandacht. Met als doel werkplezier bij boeiende opdrachten uit een groot aanbod aan zorginstellingen en opdrachtgevers. Samen zorgen we voor het verschil. Mede daarom worden we dan ook vaak genoemd als Hét bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de Zorg. En daar zijn we trots op.

Groot aanbod zorgopdrachten

De komende tijd gaan we volop door met het aanbieden van zorgopdrachten, met name ook langdurige opdrachten tijdens de zomermaanden. Hoe daarom goed de website en je email in de gaten, of neem zelf contact op met de collega’s via planning@medicentraal.nl of 020-2164896. Wij helpen je graag verder. En last but not least: vergeet je niet aan te melden voor de ZorgBonus. Zo verdien je per gewerkt uur een euro extra tot max € 1.400 in 2021. Zonder gedoe!

Arlete, planner bij MediCentraal

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.