4

Terug naar overzicht

Dag van de Verpleging

9 mei 2021

Dag van de Verpleging 2021

Dag van de Verpleging 2021

Ieder jaar wordt op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, de Dag van de Verpleging gevierd. MediCentraal zet dan de Zorgprofessionals altijd extra in het zonnetje. In 2021 lanceren we een nieuw initiatief, namelijk de uitreiking van de eerste ZorgRidder-speld. Het uitgangspunt is vergelijkbaar met de uitreiking van de lintjes op Koningsdag. Het verschil is dat nu verpleegkundigen, verzorgende IG en helpenden worden “geridderd”. Zij zijn gekozen omdat ze een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de zorg in Nederland. De uitreikingen zijn op meerdere locaties in Midden-Nederland. Van Rotterdam tot en met Arnhem, met als speerpunt de regio’s Utrecht en Gooi en Vechtstreek.

Extra waardering

Alle zorgprofessionals bij Medicentraal hebben in april een ZorgRidder oorkonde ontvangen. Met de benoeming van deze zorgverleners tot ZorgRidder wordt dankbaarheid getoond voor hun harde werk en goede zorg in de coronaperiode. De ZorgRidder-speld is een extra onderscheiding voor een kleine groep zorgprofessionals die een opvallende en uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. 

Zorgprofessional staat centraal

Bij MediCentraal staat de Zelfstandige ZorgProfessional (ZZP) centraal. Want als hij/zij enthousiast is en goede zorg levert, dan is de cliënt en patiënt ook tevreden. Zo krijgen alle zorgprofessionals een persoonlijke kennismaking en begeleiding. Op deze manier wordt er voor de opdrachten bij zorginstellingen en ziekenhuizen rekening gehouden met specifieke wensen en eisen. Naast het bij- en nascholen met allerlei handelingen en verrichtingen via e-learning, is er in 2021 ook een ZorgBonus te verdienen. Daarnaast ontvangen alle werkzame zorgverleners bij MediCentraal op de Dag van de Verpleging een bol.com cadeaubon om vrij te besteden.

Heb je vragen of zou je een persoonlijke kennismaking willen met MediCentraal? Neem dan contact op of bel 020-2614896. Wij helpen zorginstellingen graag met de inzet van flexibel en gekwalificeerd zorgpersoneel.

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.