4

Terug naar overzicht

Langdurige zorgopdrachten, alle ins en outs leren kennen

18 jan 2021

Hallo, ik ben Joe en sinds maart 2020 ben ik ingeschreven als Zelfstandige ZorgProfessional (ZZP) bij MediCentraal. Na enkele opdrachten bij verschillende zorginstellingen, ben ik in april gaan werken voor Zorgpartners. Zij hebben diverse zorgcentra, verdeeld over Midden Nederland. Het werken bij deze instelling is erg prettig: fijne en ook vooral vakkundige collega’s op de diverse afdelingen waar ik werk. Omdat ik nu langere tijd zorgopdrachten uitvoer voor één vast instelling leer ik langzamerhand alle ins en outs kennen die specifiek zijn voor deze zorginstelling. Zo kan ik steeds beter inspelen op verschillende en onvoorspelbare situaties omdat ik de collega’s en procedures inmiddels goed ken. Mede daarom vind ik het werken op een langdurige opdracht het prettigst.

MediCentraal raad ik overigens alle ZZP’ers in de zorg aan. Zij brengen je in contact met goede en leuke zorginstellingen en staan altijd achter je.

Joe, verzorgende IG en Zelfstandig ZorgProfessional bij MediCentraal

Zijn langdurige zorgopdrachten ook iets voor jou? Dan kun je beste meteen contact opnemen met Amanda, recruiter bij MediCentraal via amanda@medicentraal.nl of 020-2614896

 

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.