4

Terug naar overzicht

Verzorgende IG Analysa over Persoonlijke Ontwikkeling

20 mrt 2021

Persoonlijke ontwikkeling

“Verantwoordelijkheid nemen voor de dagelijkse zorg aan cliënten spreekt mij ontzettend aan. Het is een vakgebied waarin ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan en mijn werk bij MediCentraal met liefde doe. Sinds het begin van MediCentraal ben ik werkzaam als Verzorgende IG in verschillende instellingen en ondersteun ik ouderen met hun persoonlijke verzorging. Denk aan het begeleiden van dagelijkse handelingen als: wassen, verschonen en aankleden. Mijn functie als Verzorgende IG via MediCentraal levert mij vrijheid op: in mijn werk lever ik kwaliteit en kies ik opdrachten die beter aansluiten op mijn ambities om verpleegtechnische handelingen te verrichten. Sindsdien heb ik me verder ontwikkeld en neem ik nu dagelijks verantwoordelijkheid voor de zorg van mijn cliënten op basis van het zorgleefplan.

Betrokkenheid van MediCentraal

Ook begeleid ik collega’s en stimuleer ik hen om zich te ontwikkelen. Zo heb ik een lange periode nachtdiensten gewerkt bij een verzorgingshuis. De ochtenddienst die het van mij overnam was een zorgmedewerker met niveau 2. Zij was niet bevoegd om een blaasspoeling te verrichten, terwijl een bewoner elke ochtend een blaasspoeling moest krijgen. Ze vroeg mij steeds te helpen om de blaasspoeling uit te voeren. Ik heb die collega toen erbij betrokken en geleerd hoe dit te doen. Dit stimuleerde haar om dit zelfstandig te willen doen dat ze daarvoor is gaan leren. Wat mij bij MediCentraal zo betrokken houd is hun betrokkenheid, de warme familieband. Ze staan achter de ZZP’er. Je kunt 1 op 1 met ze praten over wat dan ook. Ik werk 100% voor MediCentraal en ik ben tevreden met ze. En zij met mij.”

Analysa, Verzorgende IG en Zelfstandig ZorgProfessional bij MediCentraal

Wil jij meer weten over Persoonlijke Ontwikkeling bij MediCentraal? Neem dan contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden zoals afwisselende opdrachten en e-learning

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.