4

Terug naar overzicht

Noodnummer voor bemiddeling in de avond en het weekend

15 feb 2021

Noodnummer 020-2101050

Omdat de zorg altijd door gaat en MediCentraal groeit met het aantal opdrachten, is er vanaf  januari 2021 een noodnummer ingesteld. Daarom is MediCentraal bij noodgevallen gedurende de avond of in het weekend, structureel goed bereikbaar. Zorginstellingen en zelfstandige zorgprofessionals (ZZP) kunnen bellen met het speciale noodnummer 020-2101050. Dit is dagelijks van 18.00-23.00 uur en in het weekend van 8.00-17.00 uur bereikbaar en staat er een collega van MediCentraal je te woord. Denk bijvoorbeeld aan een spoeddienst die moet worden ingevuld voor een zorginstelling. Of aan een zorgprofessional die onderweg is naar een opdracht maar door autopech vertraging heeft.

Bereikbaar in avond en weekend

Zorginstellingen kunnen wij helpen bij de bemiddeling van een beschikbare avond of weekenddienst. Er is een speciale lijst beschikbaar met zorgprofessionals die op hele korte termijn  aanwezig kunnen zijn. Deze beschikbaarheidslijst wordt door de zorgprofessionals zelf ingevuld via onze app en is altijd up-to-date. Zo kan er direct in het telefoongesprek besproken worden welke specifieke mogelijkheden en oplossingen er zijn. Het telefoonnummer voor aanvragen van opdrachten of andere verzoeken van maandag-vrijdag tussen 8.30-17.30 uur is 020-2614896. We staan je ook dan graag te woord. Samen zorgen we voor het verschil, ook met een noodnummer en persoonlijk advies.

Sabine, administratie bij MediCentraal

Wil je weten  hoe MediCentraal samen met jou kan zorgen voor het verschil? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.