4

Terug naar overzicht

Zorgverlener én financiële vrijheid als zelfstandig ondernemer

1 feb 2021

Als zorgprofessional droomde ik er al jaren van om als zelfstandige in de zorg te werken, tot op een dag een advertentie van een MediCentraal mij overtuigde; om voor hen te kiezen.

Mijn aanmeldingsprocedure verliep vlot! En de dag erna ging ik meteen aan het werk! Ik wist niet wat er met me gebeurde. Ik kreeg diensten op maat, diensten die aan mijn wensen voldeden. In lijn. Het was goed! Voor mij persoonlijk heeft MediCentraal de weg geopend naar financiële vrijheid, omdat zij zich beter en transparanter onderscheiden dan andere zorgbemiddelingsbureaus. Ik kon niet geloven dat ik zoveel goeds kon ontvangen. Het leek een droom. Maar alles was echt! Het is de eerlijkheid, vriendelijkheid, rust en vrijheid van MC die mij fascineert. Ik zie MC als een mens. Als zelfstandig ondernemer in de zorg ben ik een liefdevolle zorgverlener met oog voor het ziektebeeld van cliënten. Ik ben proactief in mijn acties en productief. Geen opdracht of feedback is teveel. Ik werk graag en ben er voor de cliënten. Ik ben zzp’er met een hartelijke uitstraling. Hierdoor heb ik een band kunnen opbouwen met klanten, die me ook het vertrouwen en de flexibiliteit geven om samen diensten te plannen. Hierdoor kan ik flexibel bewegen en dat ook in mijn privéleven overnemen. Het geeft veel vrijheid en rust.

Furgel, Helpende plus en Zelfstandig ZorgProfessional bij MediCentraal

Spreekt de ervaring van Furgel jou aan en wil je dat ook? Neem dan contact met mij op. Ik ben  Tineke en recruiter bij MediCentraal. Dat kan via tineke@medicentraal.nl  of telefonisch op 020-2614896

4

Overzicht van alle cases

0
Je winkelwagen
  • No products in the cart.